3ήμερη Εκδρομή στη Σύρο – Πανηγύρι Παναγιάς Θαλασσινής – Γύρος νησιού – 21.08.2024

265,00315,00

Αναχώρηση: Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ στη ΣΥΡΟ

 “Γύρος Νησιού” / Πανηγύρι Παναγιάς Θαλασσινής

 

1η Ημέρα (21.08.2024): ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ – ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί, για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την “Αρχόντισσα του Αιγαίου”, τη Σύρο. Μετά την αποβίβαση μας από το καράβι θα πραγματοποιήσουμε στάση στην παραλία Αζόλιμνος, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο στα όμορφα νερά της και για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, στον Μέγα Γιαλό. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την Ερμούπολη, την πρωτεύουσα του νησιού, ένα ανοιχτό μουσείο με τα υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, δείγματα πολιτισμού και ευημερίας. Στη βόλτα μας θα δούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, το Θέατρο Απόλλων (εφόσον είναι ανοιχτό), το μοναδικό Δημαρχείο στην Μαρμάρινη Πλατεία Α. Μιαούλη, όπου βρίσκεται και ο ανδριάντας του, την συνοικία «Βαπόρια» με τα νεοκλασικά μέγαρα και την «μικρή Βενετία», το μνημείο του «άταφου αγωνιστή» και τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα  θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του EL GRECO. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (22.08.2024): ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ – ΝΤΕΛΑΓΡΑΤΣΙΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΓΑΛΗΣΣΑΣ – ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας. Πρώτη μας στάση η Άνω Σύρος, όπου θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια. Φεύγοντας θα σταματήσουμε σε τοπικό εργαστήριο παρασκευής λουκουμιών, φημισμένου προϊόντος του νησιού. Επόμενη στάση η  πασίγνωστη Ντελαγράτσια ή Ποσειδωνία με τις όμορφες επαύλεις. Έπειτα θα περάσουμε από το Φοίνικα, φυσικό λιμάνι του νησιού με χρυσή αμμουδιά και συνεχίζουμε τον Γαλησσά, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα έχουμε χρόνο στην παραλία του Μέγα Γιαλού, για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, με αφορμή το πανηγύρι της Παναγίας Θαλασσινής, όπως τη διάπλου της εικόνος της Παναγίας της «Θαλασσινής» με καΐκι και πλοιάρια, εντός του όρμου του Μέγα Γιαλού. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (23.08.2024): ΚΙΝΙ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Κίνι, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και καφέ. Έπειτα άφιξη στην Ερμούπολη και χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε αριθμημένα καθίσματα Πειραιάς – Σύρος & Σύρος – Πειραιάς.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στον Πλατύ Γιαλό, στο ξενοδοχείο Alexandra Hotel 3* με πρωινό / www.hotelalexandra.gr
 • Τοπικός ξεναγός στο νησί της Σύρου.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  Επιπλέον πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο