ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ;

Για να πραγματοποιήσετε μία κράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της Εταιρείας μας τηλεφωνικώς στο 2294097576 ή να έρθετε από τα Γραφεία μας ή να στείλετε email στο info@timothysfamily.com με την κράτηση που επιθυμείτε να κάνετε ή να κάνετε απευθείας αγορά της υπηρεσίας στο επίσημο web site της Εταιρείας μας www.timothysfamily.com. Φροντίστε να μας δώσετε, εκτός από τα ονόματα των επιβατών και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ;

Για να πραγματοποιήσετε μία κράτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της Εταιρείας μας τηλεφωνικώς στο 2294097576 ή να έρθετε από τα Γραφεία μας ή να στείλετε email στο info@timothysfamily.com με την κράτηση που επιθυμείτε να κάνετε ή να κάνετε απευθείας αγορά της υπηρεσίας στο επίσημο web site της Εταιρείας μας www.timothysfamily.com. Φροντίστε να μας δώσετε, εκτός από τα ονόματα των επιβατών και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ;

Μπορείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας χωρίς επιβάρυνση, εφόσον αυτή δεν διέπεται από ακυρωτικά τη στιγμή που θα γίνει η τροποποίηση, τηλεφωνικώς στο 2294097576.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;

Οι τιμές οι οποίες αναγράφονται στα έντυπα και την ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, αφορούν κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά από την Dreams Give Wings Travel “Timothy’s Family” ή συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά Γραφεία.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Για τα αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού απαιτείται αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο. Για οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό, οι πολίτες των χωρών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν το δικαίωμα να διακινούνται ελεύθερα και μπορούν να ταξιδεύουν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας μόνο, με την προϋπόθεση να είναι νέου τύπου και να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους με λατινικούς χαρακτήρες. Για τους υπόλοιπους προορισμούς απαιτείται Eλληνικό διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Σε πολλές χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν απαιτείται έκδοση βίζας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας που σκοπεύετε να επισκεφθείτε.

 

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Τα παιδιά που ταξιδεύουν στο εσωτερικό και δεν διαθέτουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό γεννήσεως ή βιβλιάριο υγείας. Για τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών που ταξιδεύουν στο εξωτερικό απαιτείται διαβατήριο νέου τύπου και βίζα, όπου αυτή είναι απαραίτητη. Για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών που ταξιδεύουν στο εξωτερικό απαιτείται αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (για τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ή διαβατήριο και βίζα, όπου αυτή είναι απαραίτητη.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ;

Σε περίπτωση που δεν είστε κάτοχος Ελληνικής υπηκοότητας θα πρέπει να ενημερωθείτε απαραιτήτως από την πρεσβεία της χώρας σας, σχετικά με τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα χρειαστείτε στον προορισμό της επιλογής σας.

 

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;

Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με χρέωση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή απευθείας πληρωμή με την παρουσία σας στα Γραφεία μας. Κατά την κράτησή σας απαιτείται προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού της κράτησης και η εξόφληση γίνεται το αργότερο έως δέκα ημέρες πριν την έναρξη του ταξιδιού ή της προσφερόμενης υπηρεσίας. Για εκδόσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών ή γενικότερα κρατήσεις που διέπονται από ειδικούς όρους ακυρώσεων, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τους εκπροσώπους του Γραφείου μας.

Για τη διευκόλυνση σας μπορείτε να καταθέτετε χρήματα στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5120071242823

ΙΒΑΝ: GR1001721200005120071242823

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: D.G.W. TRAVEL MON ΙΚΕ

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 14944024802

ΙΒΑΝ: GR0301101490000014944024802

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: D.G.W. TRAVEL MON ΙΚΕ

  • ALPHA BANK

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 176002002004269

ΙΒΑΝ: GR1301401760176002002004269

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: D.G.W. TRAVEL MON ΙΚΕ

  • EUROBANK

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 00260096170200498413

ΙΒΑΝ: GR1602600960000170200498413

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: D.G.W. TRAVEL MON ΙΚΕ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην κατάθεση του ποσού, θα πρέπει να συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας και τον προορισμό της εκδρομής. Μετά από την κατάθεση του ποσού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική ενημέρωση στο 2294097576 ή αποστολή του καταθετηρίου με fax στο 2294090327 ή αποστολή του καταθετηρίου με email στο info@timothysfamily.com.

ΑΝ ΑΚΥΡΩΣΩ ΧΑΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ;

Οι υπηρεσίες της Εταιρείας μας διέπονται από διαφορετικούς όρους ακυρώσεων ανάλογα με το είδος τους και τι περιλαμβάνουν (ξενοδοχείο, αεροπορικά εισιτήρια κ.λπ.). Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε από εκπρόσωπο του Γραφείου μας, σχετικά με τους όρους ακύρωσης που ισχύουν για την κράτηση που έχετε πραγματοποιήσει.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΩ ΜΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;

Οι κρατήσεις που πραγματοποιείτε με την Dreams Give Wings Travel “Timothy’s Family” εξοφλούνται αποκλειστικά στα Γραφεία μας, με τους τρόπους πληρωμών που αναφέρονται παραπάνω.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ;

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, καθώς όλα τα προγράμματα και οι προσφερόμενες υπηρεσίες της Εταιρείας μας, αναφέρουν αναλυτικά το κόστος των εκδρομών και υπηρεσιών, τις παρεχόμενες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν, καθώς και ότι είναι προαιρετικό.

ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ;

Η Εταιρεία μας λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-20:00 και το Σάββατο 09:00-18:00. Τις Κυριακές τα Γραφεία μας παραμένουν κλειστά.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ;

Δικαίωμα έκπτωσης έχουν τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, εκτός των περιπτώσεων που αναφέρεται κάτι διαφορετικό και πάντα ανάλογα με την προσφερόμενη υπηρεσία.

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ;

Καλύπτει τυχόν αξιώσεις ταξιδιωτών/πελατών, οι οποίες προέρχονται από τη μη εκτέλεση ή την πλημμελή εκτέλεση ενός οργανωμένου ταξιδιού. Επίσης, καλύπτει σε περίπτωση αφερεγγυότητας ή πτώχευσης και την υποχρέωση επιστροφής των καταβληθέντων, καθώς και τον επαναπατρισμό των εκδρομέων. Για όλους τους συμμετέχοντες στις οργανωμένες εκδρομές της Dreams Give Wings Travel “Timothy’s Family”, υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής επιπλέον ταξιδιωτικής ασφάλισης ζωής και προσωπικών ατυχημάτων. Επίσης, για την περίπτωση ασθένειας του ταξιδιώτη στη διάρκεια του ταξιδιού εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σας συνιστούμε να έρθετε σε επαφή με τον ασφαλιστικό σας φορέα για την έκδοση της «Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθενείας».

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ;

Οι οδικές εκδρομές που οργανώνονται από την Dreams Give Wings Travel “Timothy’s Family” αναχωρούν από την Νέα Μάκρη, ενώ περισυλλογές πελατών/συμμετεχόντων πραγματοποιούνται και από κεντρικά σημεία της Αθήνας. Οι ώρες των αναχωρήσεων διαφοροποιούνται ανάλογα με τον προορισμό της εκδρομής και οι συμμετέχοντες ενημερώνονται τηλεφωνικώς από εκπρόσωπο της Εταιρείας μας, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση.