Η πεζοπορία στη φύση είναι για όλους!!!

Ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική ευκαιρία για να ασκηθούμε, να αναπνεύσουμε τον καθαρό αέρα, να γνωρίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας και να κάνουμε νέες παρέες.

Με σχετικά απαραίτητο εξοπλισμό (μποτάκια πεζοπορίας, σακίδιο πλάτης, μπατόν πεζοπορίας και κατάλληλα ρούχα), μπορούν όλοι να περπατήσουν σε όμορφα μονοπάτια με ήπιες πεζοπορίες. Να γνωρίσουν τη μαγεία του δάσους, να ακούσουν τους ήχους, να αισθανθούν τη μυρωδιά, να δουν τη χλωρίδα και πανίδα, καθώς και να απολαύσουν μία ωραία διαδρομή.

Βασική προϋπόθεση όλων των συμμετεχόντων είναι η καλή φυσική κατάσταση και η θετική διάθεση. Η πεζοπορία είναι συνδυασμός σωματικής άσκησης και ψυχικής ευεξίας.

Η ομάδα πεζοπόρων θα συνοδεύεται πάντα από πιστοποιημένο συνοδό βουνού, με την κατάλληλη κατάρτιση από Δημόσιο ΙΕΚ και πολυετή εμπειρία στην ειδικότητα αυτή, με γνώσεις πρώτων βοηθειών για τη ασφάλειά σας.

Ο συνοδός θα είναι στη διάθεση όλων, για κάθε ενημέρωση σχετικά με τις διαδρομές, τον καιρό και ότι άλλο χρειαστεί (πλήρη στοιχεία κάθε διαδρομής θα δίνονται κατά περίπτωση).

Ο κάθε συμμετέχων οφείλει να συνεργάζεται με τον οδηγό βουνού και να ακολουθεί τις οδηγίες του, ενώ συμμετέχει αποκλειστικά με δική του ευθύνη.

Ο συνοδός βουνού έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει το πρόγραμμα κάθε εξόρμησης με στόχο την ασφάλεια των πεζοπόρων (πχ: καιρικά φαινόμενα, κατάσταση μονοπατιών κ.ά.).

Σας περιμένουμε μαζί μας, για να ζήσετε μοναδικές πεζοπορικές εμπειρίες!!!