35 χρόνια εμπειρίας, δίπλα σε όλους εσάς…!

Αγαπητοί φίλοι,

Η Εταιρεία Γενικού Τουρισμού Dreams Give Wings Travel “Timothys Family, εδρεύει στη Νέα Μάκρη του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα, ενώ αναπτύχθηκε και θεμελιώθηκε από τον Χατζηκωνσταντή Γεώργιο και την σύζυγό του Σοφία, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στο χώρο του τουρισμού από το 1986.

Το 2003 κάνουν δυναμικά την είσοδό τους οι γιοι της οικογένειας, Νίκος και Γιάννης, συνεχίζοντας την πορεία των γονιών τους και έχοντας πάντα σαν σύμβουλο την πείρα τους, την αξιοπιστία τους, καθώς και την φερεγγυότητά τους.

Από το 2020 συνεχίζει ο Νίκος Χατζηκωνσταντής, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας του, θέτοντας σαν όραμα:

  • Τη συνεχή εξέλιξη, υλοποιώντας νέες ιδέες, αξιοποιώντας τα μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο, προς όφελος των πελατών μας.
  • Τη διεύρυνση των οριζόντων που μας παρέχει η τεχνογνωσία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρείας μας, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Η συνεργασία μας με τις καλύτερες και αξιόπιστες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, η συνεχής συντήρηση και ανανέωση των ιδιόκτητων πούλμαν της Εταιρείας μας, καθώς και η συνεχής αναζήτηση των καλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων, σε συνάρτηση με το εξειδικευμένο προσωπικό, μας έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα την πρώτη θέση στις καρδιές σας και το χαμόγελό σας.

 

Σας Ευχαριστούμε!

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ