ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ στη Ζάκυνθο – Τετραήμερη Εκδρομή – Γύρος νησιού – 21.06.2024

295,00465,00

Αναχώρηση: Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ στη ΖΑΚΥΝΘΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

“Γύρος Νησιού”

 

1η Ημέρα (21.06.2024): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Λόφος του Στράνη – Μπόχαλη

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Κυλλήνη. Ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου, τη Ζάκυνθο ή αλλιώς Φιόρο του Λεβάντε (Άνθος της Ανατολής). Άφιξη στο νησί και χρόνος ελεύθερος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον εθνικό μας Ύμνο, και επίσκεψη στην Ζωοδόχο Πηγή στη Μπόχαλη, όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της πόλης. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Προαιρετική βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (22.06.2024): Κόλπος Λαγανά – Λίμνη Κερίου – Μπόχαλη

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας. Στάση για να θαυμάσουμε τον πανέμορφο κόλπο του Λαγανά, σημαντικό τόπο αναπαραγωγής της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα. Έπειτα θα φτάσουμε στη Λίμνη Κερίου για μπάνιο στα όμορφα νερά και φαγητό στα μαγαζιά του χωριού. Στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια από τις κρουαζιέρες που ξεκινούν από εκείνο το σημείο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (23.06.2024): Μαχαιράδο – Ι.Μ. Αναφωνήτριας – Ναυάγιο – Μπόχαλη

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να δούμε ακόμα κάποια από τα αξιοθέατα του νησιού ξεκινώντας από το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Εκεί θα θαυμάσουμε τη θαυματουργή εικόνα, η οποία χρονολογείται από τον 3ο αιώνα και προέρχεται από την Αίγυπτο, χώρα όπου έζησε και μαρτύρησε η Αγία. Στη συνέχεια μέσω των χωριών Κοιλιωμένος, Άγιος Λέοντας, Εξωχώρα, Μαριές, άφιξη στην Ιερά Μονή Αναφωνήτριας, όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος. Χρόνος για προσκύνημα και αναχώρηση για τον εντυπωσιακό όρμο Ναυαγίου με τις απόκρημνες ακτές και τα γαλαζοπράσινα νερά. Παραμονή για φωτογραφίες από ψηλά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (24.06.2024): Μουσείο Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων – Άγιος Διονύσιος – Κυλλήνη – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Σήμερα θα επισκεφθούμε το  Μουσείο Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων που βρίσκεται στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Στο ισόγειο του κτιρίου στεγάζεται το μοναδικό Μαυσωλείο στην Ελλάδα, το οποίο από τις 17 Ιανουαρίου 1968, φιλοξενεί τα οστά τoυ εθνικού ποιητή της Ελλάδας, Διονυσίου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, πολιούχο του νησιού, με το πυργοειδές Κωδωνοστάσιο. Χρόνος για μια τελευταία βόλτα στην πόλη της Ζακύνθου και για μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Κυλλήνη. Επιστροφή με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος & Ζάκυνθος – Κυλλήνη.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Μπόχαλη, στο ξενοδοχείο Avalon Palace Hotel 4* με πρωινό.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 7,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  Επιπλέον πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο