4ήμερη Εκδρομή στα Τζουμέρκα – Πράμαντα, Συρράκο, Μελισσουργοί, Καταρράκτες, Άγναντα – 21.11.2024

230,00350,00

Αναχώρηση: Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024

Κατηγορίες: , Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Στα ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Πράμαντα – Συρράκο – Μελισσουργοί – Καταρράκτες – Άγναντα

 

1η Ημέρα (21.11.2024): Αθήνα (Νέα Μάκρη)- Μενίδι -Πράμαντα – Τζουμέρκα

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ καθ’ οδόν. Στη συνέχεια διασχίζοντας την κρεμαστή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, θα φτάσουμε στο όμορφο Μενίδι και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Συνεχίζοντας θα φτάσουμε στο χωριό Πράμαντα, ονομαστό μαστοροχώρι των Τζουμέρκων. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα δούμε παλαιά γεφύρια, καταρράκτες, χωριά πετρόχτιστα με την χαρακτηριστική μαυρόπλακα, νερόμυλους, ξωκλήσια κ.α. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στα Τζουμέρκα και χρόνος για τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (22.11.2024): Ιερά Μονή Κηπίνας – Συρράκο – Μελισσουργοί -Τζουμέρκα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κηπίνας,η οποία βρίσκεται κρυμμένη μέσα στα βράχια και έχει θέα σε όλες τις επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα, αλλά και για να θαυμάσουμε τις μοναδικές τοιχογραφίες της Ιεράς Μονής που χωρίζονται σε 3 ζώνες και απεικονίζουν αντίστοιχα τους αγίους, τα στηθάρια των αγίων και σκηνές από το Ευαγγέλιο. Συνέχεια της διαδρομής μας θα είναι το χωριό Συρράκο(εφόσον μας το επιτρέπει ο καιρός), όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου που είναι και ο προστάτης του χωριού. Συνέχεια της επίσκεψής μας το χωριό των Μελισσουργών, η Αετοφωλιά των Τζουμέρκων, η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο 900 μέτρων. Χρόνος για περιήγηση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (23.11.2024): Σπήλαιο Ανεμότρυπας – Καταρράκτες – Τζουμέρκα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο Ανεμότρυπας, μικρό σε μέγεθος (μόλις 250 μέτρα), αλλά με εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες, κάτω από τους οποίους έχουν σχηματισθεί τρεις λίμνες σε αποχρώσεις του γκρι, ροζ και άσπρου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τους Καταρράκτες,γραφικό χωριό που πήρε το όνομα του από τους δίδυμους καταρράκτες. Χρόνος για περιήγηση στο όμορφο δασικό χωριό που υπάρχει στην περιοχή. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στο χωριό. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (24.11.2024): Πράμαντα – Άγναντα -Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας και άφιξη στα Άγναντα για περιήγηση. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Σημείωση: Την 2η& 3η ημέρα προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης πεζοπορικού προγράμματος,κατόπιν ζήτησης και συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού συμμετεχόντων.

 

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

 

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο χωριό Τζουμέρκα, στο ξενοδοχείο Rouista Tzoumerka Resort με πρωινό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 1,50 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματακ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  Επιπλέον πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο