ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ στα Λουτρά Πόζαρ – 4ήμερη Εκδρομή Όρμα, Έδεσσα, Πάρκο Πηγών Αραβησσού, Μουσείο Ωκεανός – 13.08.2024

246,00316,00

Αναχώρηση: Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

“ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ” στα ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΠΑΡΚΟ ΠΗΓΩΝ ΑΡΑΒHΣΣΟΥ

ΠΙΠΕΡΙΑ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΩΚΕΑΝΟΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

 

1η Ημέρα (13.08.2024): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Λουτρά Πόζαρ – Πιπεριά

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα προαιρετική επίσκεψη για μπάνιο στα Λουτρά ή αλλιώς “Κήπος της Εδέμ”, η οποία περιβάλλεται από ένα καταπράσινο δάσος και τη διασχίζει ο Θερμοπόταμος, που πηγάζει από το Καϊμάκτσαλαν. Τα ιαματικά θερμά νερά, με τις ευεργετικές ιδιότητες σε σταθερή θερμοκρασία 37οC αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (14.08.2024): Λουτρά Πόζαρ – Πάρκο Πηγών Αραβησσού – Μουσείο Ωκεανός – Λουτρά Πόζαρ

Μετά το πρωινό θα έχουμε χρόνο για μπάνιο στα Λουτρά. Αναχώρηση για το Μουσείο Ωκεανός που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να δουν από κοντά εξωτικά είδη όπως αρθρόποδα, αχινούς και αστερίες απ’ όλους τους ωκεανούς του κόσμου καθώς επίσης και να θαυμάσουν την ποικίλη και εντυπωσιακή συλλογή κοχυλιών. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το Πάρκο Πηγών Αραβησσού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ, φαγητό και βόλτα. Στο χώρο ανάβλυσής λειτουργεί αντλιοστάσιο, το οποίο τροφοδοτεί με πόσιμο νερό την πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι 11 γεωτρήσεις παροχετεύουν 4.700 κυβικά μέτρα νερού την ώρα. Το νερό συγκεντρώνεται σε τρία φρεάτια στράγγισης και στη συνέχεια οδηγείται στο φρεάτιο υδροληψίας. Από εκεί μέσω αγωγού μεταφέρεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος για ξεκούραση και απογευματινό μπάνιο στα Λουτρά. Δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο και επίσκεψη στο χωριό Πιπεριά, στο καθιερωμένο πανηγύρι για τον Δεκαπενταύγουστο. διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (15.08.2024): Λουτρά Πόζαρ – Καταρράκτες Έδεσσας

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα Λουτρά. Χρόνος για μπάνιο στα ιαματικά νερά και για επίσκεψη σε κάποιο από τα κέντρα χαλάρωσης της περιοχής για χαμάμ, μασάζ ή σπα. Στη συνέχεια αναχώρηση για τους Καταρράκτες της Έδεσσας, ένα φυσικό φαινόμενο το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από ισχυρό σεισμό που έπληξε την γύρω περιοχή το 14ο αιώνα, όπου από τότε κατά την πάροδο του χρόνου σημειώθηκαν αρκετές αλλαγές στην μορφολογίας τους εξαιτίας μικρότερης κλίμακας σεισμών. Σας προτείνουμε να κάνετε βόλτα στο Πάρκο των Καταρρακτών, με τα όμορφα πλατάνια. Εκεί θα θαυμάσετε τον Μεγάλο Καταρράκτη, τον μεγαλύτερο στον ελλαδικό χώρο, ο οποίος μετά από «ελεύθερη πτώση» 70 μέτρων, σκορπίζει τα νερά του με δύναμη και ορμή, δημιουργώντας ένα πυκνό νοτισμένο σύννεφο! Πίσω από την τεράστια υδάτινη κουρτίνα υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο μπαλκονάκι απ΄ όπου μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια το επιβλητικό θέαμα αλλά και τη θέα στον εύφορο μακεδονικό κάμπο. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Aναχώρηση για τα Λουτρά (προαιρετικό μπάνιο). Δείπνο σε επιλεγμένο εστιατόριο.  Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (16.08.2024): Λουτρά Πόζαρ – Παλαιός Παντελεήμονας – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα Λουτρά (προαιρετικό μπάνιο). Στη συνέχεια αναχώρηση για τον πανέμορφο Παλαιό Παντελεήμονα που είναι κρεμασμένος στις πλαγιές του Ολύμπου και σε μαγεύει με την πρώτη ματιά! Πέτρινα σπίτια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές, λιθόκτιστα καλντερίμια, η πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, η αναπαλαιωμένη εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα που δεσπόζει στο κέντρο της, αποτελούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και για να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Λουτράκι Αριδαίας, στο ξενοδοχείο Filoxenia Hotel 3* με πρωινό.
 • Δείπνο καθημερινά σε επιλεγμένο εστιατόριο.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  Επιπλέον πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο