6ήμερη Εκδρομή στην Πάτμο – Κρουαζιέρα στους Λειψούς, Εκδρομή στη Λέρο, Γύρος νησιού – 23.09.2022

320,00390,00

Αναχώρηση: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ στην Πάτμο

Γύρος του νησιού της Αποκάλυψης

Κρουαζιέρα στους Λειψούς & Εκδρομή στη Λέρο

 

1η Ημέρα (23.09.2022): ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) – ΠΑΤΜΟΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση με προορισμό μας το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το νησί της Πάτμου (15:00). Άφιξη στο νησί της Αποκάλυψης (23.20). Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (24.09.2022): ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΛΕΙΨΟΥΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για να πραγματοποιήσουμε μονοήμερη εκδρομή στους Λειψούς. Οι Λειψοί είναι ένα σύμπλεγμα 20 μικρών νησιών γύρω από την κεντρική Λειψώ, το μεγαλύτερο και το μόνο κατοικημένο. Άφιξη και επίσκεψη για προσκύνημα στην Παναγία του Χάρου. Η Παναγία του Χάρου ξεχωρίζει για την μοναδικότητα της, γιατί αντί να κρατά το Θείο Βρέφος κρατά τον Εσταυρωμένο Χριστό. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και στην συνέχεια μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Πάτμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (25.09.2022): ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΙΕΡΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Χρόνος για να ξεναγηθούμε στους χώρους της Μονής. Επόμενη στάση μας για προσκύνημα το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, εκεί όπου η χριστιανική παράδοση υποστηρίζει ότι μέσα στην σπηλιά σχίστηκε ο βράχος και τρείς μικρότερες σχισμές που συμβολίζουν την Αγία Τριάδα. Από εκεί ακούγονταν η φωνή του Θεού, όταν υπαγόρευε στον Ιωάννη, το κείμενο της Αποκάλυψης. Επόμενο προσκύνημά μας θα είναι η Παναγία του Γραβά και η Ζωοδόχος Πηγή. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (26.09.2022): ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΕΡΟΣ

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας. Επιβίβαση στο καραβάκι που θα μας μεταφέρει στην Λέρο. Άφιξη στο νησί και χρόνος ελεύθερος για περιήγηση, μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στην Πάτμο και το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

5η Ημέρα (27.09.2022): ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΡΟΙΚΟΥ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού “Μητρός Ηγαπημένου”. Η Ιερά Μονή βρίσκεται νοτιοδυτικά της Χώρας και κτίστηκε το 1613 από τον ιερομόναχο του μεγάλου Μοναστηριού Νικηφόρο. Η Μονή αποτελείται από τον ναό της Ευαγγελίστριας, το παρεκκλήσι του Άγιου Λουκά και από έναν τριώροφο αμυντικό πύργο με το παρεκκλήσι του Αγίου Αντωνίου. Η ίδρυση της Μονής χρονολογείται από το 1936 από τον ιερομόναχο και πνευματικό Αμφιλόχιο Μακρή. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στην παραλία του Γροίκου, στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Η ακτή του είναι η μακρύτερη του νησιού, έχει φυσική σκιά από αλμυρίκια, ενώ τα νερά είναι κρυστάλλινα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (23:55). Διανυκτέρευση εν πλω.

 

6η Ημέρα (28.09.2022): ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά (08.05) και επιβίβαση στο πούλμαν. Αναχώρηση για την επιστροφή με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Πειραιάς – Πάτμος & Πάτμος – Πειραιάς (οικονομική θέση στην αναχώρηση και την επιστροφή).
 • Γύρος νησιού.
 • Μονοήμερη Κρουαζιέρα Λειψούς.
 • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Πάτμος – Λέρος & Λέρος – Πάτμος.
 • Τέσσερεις (4) διανυκτερεύσεις στην Πάτμο, στο ξενοδοχείο Skala Hotel 3* με πρωινό.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο