Θέλω να συγχαρώ δημόσια το γραφείο γενικού τουρισμού “Timothy’s Travel” με το οποίο συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια.

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο που προΐσταμαι, μαζί με τους συνεργάτες του Διοικητικού Συμβουλίου, φροντίζουμε πάντα την ασφαλή μετακίνηση των μελών μας στις εξορμήσεις που πραγματοποιούμε.

Από την αρχή αυτής τη συνεργασίας, μας προκάλεσε εντύπωση η άψογη συντήρηση των πούλμαν, η εξωτερική και εσωτερική τους καθαριότητα καθώς και η εμπειρία των οδηγών που μας έκανε και μας κάνει να αισθανόμαστε μεγάλη ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Η συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας εμπλουτισμένη με πληροφορίες γεωγραφικού, ιστορικού αλλά και θρησκευτικού περιεχομένου από τους οδηγούς, δείχνει επίπεδο μόρφωσης αλλά και πολιτισμού.

Τους ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά και για το γεγονός ότι ποτέ δεν μας χαλάνε χατίρι σε ότι αφορά τα δρομολόγια, παρεκκλίσεις, στάσεις, όπως και για τα δώρα που πάντα μας προσφέρουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα μέλη μας, σε κάθε εκδρομή που προγραμματίζουμε, πρώτα από όλα ρωτούν αν θα πραγματοποιηθεί με το συγκεκριμένο γραφείο και με οδηγούς που γνωρίζουν τα μικρά τους ονόματα.

Σαν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαγιωτών και Φίλων, καθώς και οι συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζουμε την ευχή, αυτή η αγαστή συνεργασία να συνεχιστεί απρόσκοπτα για χρόνια.

Φιλικά,

Σταμάτης Ηλιάδης