Είναι πολλές οι φορές στο παρελθόν που έχω ταξιδέψει με το δικό σας ταξιδιωτικό πρακτορείο. Έχουμε συνεργαστεί μαζί σε μικρές η μεγάλες εκδρομές και εξόδους. Είκοσι πέντε χρόνια καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Ραφήνας, οι εκδρομές του σχολείου, οι επισκέψεις σε μουσεία, η παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων ήταν πάντα και δική σας υπόθεση.

Μικρό παιδί ακόμη εσύ, έβλεπα τους γονείς σου να σε παίρνουν μαζί τους σε ταξίδια. Νέος οδηγός εσύ, έβλεπα τον πατέρα σου να είναι δίπλα σου στο τιμόνι, να σε συμβουλεύει και να σε καθοδηγεί. Και τώρα έχεις εσύ μαζί με τον αδελφό σου στα χέρια σου το τιμόνι , το πρακτορείο και τη διοργάνωση εκδρομών.
Είχαμε την τύχη και τη χαρά να οργανώσουμε μαζί πρόσφατα, τη δεύτερη βδομάδα του Πάσχα, μια επταήμερη εκδρομή του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας στη Βενετία, Τεργέστη, Λουμπλιάνα και λίμνη Μπλεντ. Ήταν στο πούλμαν η χορευτική ομάδα του Λυκείου, 20 νέα παιδιά, οι 2 δάσκαλοι χορού και 26 συνοδοί. Γι’ αυτό το ταξίδι θέλω να σε συγχαρώ και σ’ ευχαριστήσω.

Σ’ αυτό το ταξίδι γνωρίσαμε την οργάνωση, τη συνέπεια και την ποιότητα του ταξιδιού που προσφέρει το γραφείο σας. Γνωρίσαμε ακόμη, πέρα από την πείρα και την άριστη οδήγηση, τη δική σου προσαρμοστικότητα, την ταύτιση με τους εκδρομείς, την υπομονή και ψυχραιμία σου, τις ταξιδιωτικές σου γνώσεις, την ικανότητά σου να διεκδικείς δικαιώματα και να δίνεις λύσεις σε προβλήματα που συχνά παρουσιάζονται στα ταξίδια.
Σ’ ευχαριστούμε που ήσουνα μαζί μας! Βοήθησες να τα έχουμε όλα στο ταξίδι μας! Επικοινωνία, γνώση, κέφι, χαρά, ασφάλεια και σιγουριά.

Με εκτίμηση,

Χριστίνα Παναγιώτου

Καθηγήτρια φιλόλογος-Ιστορικός, Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας.