COVID-19

Ταξιδεύοντας με ΑΣΦΑΛΕΙΑ…!

Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια όλων μας, η Εταιρεία Γενικού Τουρισμού Dreams Give Wings Travel “Timothy’s Family” πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την TUV HELLAS – TUV NORD GROUP, για τις διαδικασίες αυστηρής τήρησης όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων (SAFE RESTART). Σχεδιάζουμε με ασφάλεια όλες τις εκδρομές μας, αναβαθμίζοντας παράλληλα όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Επιστροφή Χρημάτων:
Σε περίπτωση που λόγω έκτακτων συνθηκών που αφορούν την πανδημία Covid-19, η εκδρομή δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί, σας επιστρέφουμε το 100% του ποσού που μας έχετε καταβάλλει.

Οργανωμένες Εκδρομές – Περιηγήσεις:

Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε όλες τις εκδρομές μας, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην αποφυγή συνωστισμού. Επισκεπτόμαστε κυρίως “ανοιχτούς” χώρους, όπου αυτό είναι εφικτό. Επιπλέον, πριν από κάθε αναχώρηση ελέγχουμε την επιδημιολογική κατάσταση των περιοχών που θα επισκεφθούμε.

Μεταφορές – Πούλμαν:

 • Τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων μεταφοράς στα τουριστικά λεωφορεία/πούλμαν των εκδρομών μας. Όλα τα τουριστικά λεωφορεία/πούλμαν είναι πιστοποιημένα από την TUV HELLAS – TUV NORD GROUP, για τις διαδικασίες αυστηρής τήρησης όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων (SAFE RESTART).
 • Εφαρμόζουμε περιορισμό των θέσεων επιβαινόντων στο 50% της συνολικής χωρητικότητας και σε διάταξη που να διασφαλίζεται η προβλεπόμενη απόσταση μεταξύ των επιβατών.
 • Πριν από την αναχώρηση της εκδρομής, κατά την επιβίβαση στο πούλμαν, πραγματοποιούμε ταχεία θερμομέτρηση σε όλους τους ταξιδιώτες.
  Τα τουριστικά λεωφορεία/πούλμαν διαθέτουν εγκεκριμένα αντισηπτικά διαλύματα για χρήση από τους επιβάτες κατά την είσοδο ή την έξοδο τους.
 • Πραγματοποιούνται τακτικές απολυμάνσεις και αερισμός στους εσωτερικούς χώρους.
 • Απολύμανση των κλιματιστικών στα τουριστικά λεωφορεία/πούλμαν και αντικατάσταση όλων των φίλτρων κλιματισμού. Η ενέργεια αυτή επαναλαμβάνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα.
 • Οι οδηγοί μας είναι εφοδιασμένοι με μάσκες και γάντια προστασίας, τα οποία χρησιμοποιούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής, ενώ ενημερώνονται και εκπαιδεύονται σχετικά με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ξενοδοχεία:

 • H Εταιρεία Γενικού Τουρισμού Dreams Give Wings Travel “Timothy’s Family” επιλέγει για όλες τις εκδρομές της, ξενοδοχεία με πιστοποίηση “Health First” και τα οποία ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.
 • Έτσι είμαστε βέβαιοι πως εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα, όπως η απολύμανση των δωματίων, ο τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός όλων των κοινόχρηστων χώρων, η τήρηση αποστάσεων, σχέδιο διαχείρισης ύποπτων κρουσμάτων και η εκπαίδευση όλων των εργαζομένων του ξενοδοχείου για τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να τηρούνται.

Κρατήσεις & Πληρωμές από Απόσταση:

 • Σας προτείνουμε να πραγματοποιείτε τις κρατήσεις σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 2294097576, καθώς έχουμε εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης, από την αρχική σας κράτηση έως και την τελική εξόφληση, η οποία δεν απαιτεί τη φυσική σας παρουσία στα Γραφεία της Εταιρείας μας.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επισκεφθείτε τα Γραφεία της Εταιρείας μας, σας ενημερώνουμε ότι τηρείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους επισκέπτες, καθώς και το προβλεπόμενο όριο ατόμων ανά τετραγωνικό μέτρο.
 • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις οικονομικές συναλλαγές σας εύκολα και από απόσταση με τους παρακάτω τρόπους: α) Χρήση του e-shop, μέσω του επίσημου web site της Εταιρείας μας www.timothysfamily.com β) Τραπεζική κατάθεση. γ) Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία.

Επικαιροποίηση/Παρακολούθηση Μέτρων:

Η Εταιρεία Γενικού Τουρισμού Dreams Give Wings Travel “Timothy’s Family” παρακολουθεί συνεχώς και ενημερώνεται, με νέα μέτρα που ισχύουν σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντός μας. Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο web site στο www.covid19.gov.gr.