4ήμερη Εκδρομή στις Σέρρες – Οχυρό Ρούπελ – Λίμνη Κερκίνη – Άνω Πορόια – Δράμα – Τιμίου Προδρόμου – Σπήλαιο Αγγίτη Ποταμού – “Ονειρούπολη Δράμας” 30.12.2024

280,00370,00

Αναχώρηση: : Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2024

Κατηγορίες: , Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

“ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2025”

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 ΣΕΡΡΕΣ – ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ

– ΔΡΑΜΑ – ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ –  ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ ΠΟΤΑΜΟΥ – ¨ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ¨

 

1η Ημέρα (30/12/2024): Αθήνα – Σέρρες

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν για τον πρωινό μας καφέ και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη στις Σέρρες, στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Προαιρετική βραδινή έξοδος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (31/12/2024): Οχυρά Ρούπελ – Λίμνη Κερκίνη – Άνω Πορόια

Αναχώρηση μετά το πρωινό για επίσκεψη στο μεγαλύτερο συγκρότημα της οχυρωμένης τοποθεσίας κατά μήκος των ελληνοβουλγαρικών συνόρων, τα οχυρά Ρούπελ. Πρόκειται για μια τοποθεσία στρατηγικής σημασίας που ελέγχει απόλυτα την επικοινωνία στην κοιλάδα του ποταμού Στρυμόνα. Η Ελληνική πλευρά οχύρωσε την περιοχή το 1914 με την κατασκευή του φρουρίου, πολύ γνωστό και από τους δύο παγκόσμιους πολέμους, αφού εκεί δόθηκαν μάχες των Ελλήνων κατά των Γερμανών. Ξενάγηση περίπου μίας ώρας και στη συνέχεια αναχώρηση για την τεχνητή λίμνη Κερκίνης που σχηματίστηκε το 1932 με τη δημιουργία φράγματος στον ποταμό Στρυμόνα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και για να απολαύσουμε (προαιρετικά) την ανεπανάληπτη εμπειρία της βαρκάδας μέσα στα νερά της λίμνης, απ’ όπου μπορούμε να θαυμάσουμε από απόσταση αναπνοής τα εκατοντάδες είδη πουλιών αλλά και όλη την υδρόβια ζωή.Αναχώρηση για το γραφικό χωριό Άνω Πορόια όπου θα απολαύσουμε τον μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ακολουθεί δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

 

!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2025 !!

 

3η Ημέρα (01/01/2025): Σπήλαιο Αγγίτη  – Ονειρούπολη Δράμας

Μετά το πρωϊνό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο του ποταμού Αγγίτη, ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της Ανατολικής Μακεδονίας το οποίο έχει την μοναδικότητα να είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο στον κόσμο. Η πορεία μέσα στο σπήλαιο είναι εντυπωσιακή, καθώς γίνεται πάνω σε ένα τεχνικό γεφυράκι «πεζόδρομο» που διασχίζει κατά μήκος το σπήλαιο με τους πανέμορφους σταλακτίτες.  Επόμενος σταθμός μας η Ονειρούπολη Δράμας, Ο Δημοτικός Κήπος και η Κεντρική Πλατεία της πόλης, μεταμορφώνονται σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες (μικροί και μεγάλοι) είναι πρωταγωνιστές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.   

 

4η Ημέρα (02/01/2025): Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου – Θεσσαλονίκη –  Αθήνα

Αναχώρηση μετά το πρωινό για την  Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου, που βρίσκετε σε μία βαθιά χαράδρα του Μενοίκιου όρους. Η Ιερά Μονή λόγω της μακραίωνης παράδοσης της συγκαταλέγεται στα πιο σημαντικά και ιστορικά μοναστηριακά κέντρα της Μακεδονίας. Χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό , χρόνος να απολαύσετε τη βόλτα σας στην υπέροχα στολισμένη συμπρωτεύουσα. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στις Σέρρες, Philippos Xenia Hotel 4* με ημιδιατροφή
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Διόδια.
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Οι φόροι διαμονής: 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

    Το email σας

    Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    Επιπλέον πληροφορίες

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

    Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο