ΠΑΣΧΑ στη Μάλτα – 4ήμερη Αεροπορική Εκδρομή – 14.04.2023

669,00789,00

Αναχώρηση: Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

“ΠΑΣΧΑ 2023”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

στη μαγευτική ΜΑΛΤΑ

ΒΑΛΕΤΑ – ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ (SENGLEA, VITORIOSSA, COSPICOUA)

ΨΑΡΟΧΩΡΙ MARSAXLOKKMOΣΤΑ – ΡΑΜΠΑΤ – ΜΕΔΙΝΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ στο ΧΩΡΙΟ του ΠΟΠΑΫ & στο ΝΗΣΙ GOZO

 

1η Ημέρα (14.04.2023) / Μεγάλη Παρασκευή: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΛΤΑΣ – ΒΑΛΕΤΑ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στις 04:00 στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και αναχώρηση για Μάλτα. Αμέσως μετά την άφιξη μας (η πτήση διαρκεί μία ώρα και 20 λεπτά) στο αεροδρόμιο της Μάλτας, μεταφορά στην περίφημη πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγ. Ιωάννη, τη Βαλέτα, όπου θα  ξεκινήσουμε την ξενάγηση  με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων δεν επιτρέπεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης.  Πρόκειται για μια μοναδική Καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Η Βαλέτα μας  υποδέχεται σε  ένα σύμπλεγμα κατασκευών, 70 μέτρα πάνω  από την επιφάνεια της θάλασσας, τείχη και ακροπύργια, τάφροι και πολεμίστρες συνθέτουν μια εικόνα μιας μεσαιωνικής  πόλης – κάστρου, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2018  που όμοια της δεν θα συναντήσετε πουθενά στον κόσμο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Η διάθεση των δωματίων (check in) πραγματοποιείται, σύμφωνα με τη Μαλτέζικη νομοθεσία μετά τις 15:00 (το μεσημέρι). Μετά την απαραίτητη ανάπαυση, νωρίς το βράδυ γνωριμία  με την περιοχή  St. Julians με τις αναρίθμητες προτάσεις φαγητού και διασκέδασης. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (15.04.2023) / Μεγάλο Σάββατο: ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ (Senglea, Vitoriossa, Cospicoua) – ΨΑΡΟΧΩΡΙ MARSAXLOKK – ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΑΛΕΤΑ

Μετά το πρωινό μας, θα  γνωρίσουμε τις καταπληκτικές περιοχές των 3 πόλεων (The Τhree Cities) ένα μοναδικό σύμπλεγμα αρχιτεκτονικών κατασκευών κάστρων, κατοικιών και σημαντικών κτιρίων, κτισμένα σε μια συγκλονιστική θέση στο Μεγάλο Λιμάνι (Grand Harbour). Στη συνέχεια θα κινηθούμε προς τη νότια πλευρά του νησιού όπου θα επισκεφθούμε το ψαροχώρι  Marsaxlokk με την περίφημη λαϊκή  αγορά και τον αλιευτικό στόλο της Μάλτα, καθώς επίσης και τα παραδοσιακά βαρκάκια (luzzu). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στη Βαλέτα για να θαυμάσουμε τη φωταγωγημένη καστρούπολη και για όσους επιθυμούν, να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (16.04.2023) / Κυριακή του Πάσχα: ΜΟΣΤΑ – ΡΑΜΠΑΤ – ΜΕΔΙΝΑ

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για την ξενάγηση στο κέντρο του νησιού, με πρώτη επίσκεψη στο Καθεδρικό Ναό της Παναγίας στη Μόστα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο λόφο του Ραμπάτ για την επίσκεψη στη σιωπηλή πολιτεία Μεδίνα που είναι οχυρωμένη σε απόρθητο κάστρο και είχε διατελέσει στο Μεσαίωνα πρωτεύουσα του νησιού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια για να δούμε τα κυριότερα σημεία της πόλης. Το μεσημέρι επιστροφή στον Άγιο Ιουλιανό, κεντρικό σημείο αναφοράς της κοσμικής δραστηριότητας του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (17.04.2023) / Δευτέρα του Πάσχα: ΧΩΡΙΟ ΠΟΠΑΫ – ΝΗΣΙ GOZO – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΛΤΑΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μετά το πρωινό μας, στις 10:00 θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με τη βορειοδυτική πλευρά του νησιού. Πρώτη μας στάση, το περίφημο χωριό του Ποπάυ, ένα πρώην κινηματογραφικό στούντιο, όπου το 1980 γυρίστηκε η ομώνυμη ταινία και σήμερα είναι θεματικό πάρκο. Μετά από παραμονή μιάμισης ώρας, θα συνεχίσουμε για την γνωριμία μας με το πανέμορφο νησί του Gozo. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση στην Αθήνα. Επιστροφή με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με ναυλωμένη πτήση Αθήνα – Μάλτα & Μάλτα – Αθήνα με την Αir Malta: περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου, 8kg χειραποσκευή και 23kg βαλίτσα κατά άτομο.
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Μάλτας.
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στη Μάλτα στο ξενοδοχείο Cavalieri Art Hotel 4* με πρωινό.
 • Ξενάγηση στη Βαλέτα (1η ημέρα προγράμματος).
 • Βραδινή περιήγηση στον Άγιο Ιουλιανό (1η ημέρα προγράμματος).
 • Ξενάγηση στις Τρεις Πόλεις και το Marsaxlokk(2η ημέρα προγράμματος).
 • Μεταφορά στη Βαλέτα το βράδυ (2η ημέρα προγράμματος).
 • Ξενάγηση σε Μόστα – Μεδίνα – Ραμπάτ (3η ημέρα προγράμματος).
 • Η είσοδος στο χωριό του Ποπάυ (ενήλικας 14€ & παιδί 9€).
 • Ακτοπλοϊκό εισιτήριο για το νησί Gozo (5€ κατά άτομο).
 • Ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι οι οποίοι πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο: 0,50€ ανά άτομο/ανά ημέρα.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα, ποτά, αχθοφορικά.
 • Ασφάλεια Covid-19 με τιμή κατά άτομο 22€ (επιστροφή 70% της αξίας των χρημάτων σε περίπτωση νόσησης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο