ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στην Καβάλα – 4ήμερη Εκδρομή Ξάνθη, Αδριανή, Δράμα, Αμφίπολη – 23.12.2022

315,00430,00

Αναχώρηση: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2022”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ – ΑΔΡΙΑΝΗ

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ – ΔΡΑΜΑ – ΑΜΦΙΠΟΛΗ

 

1η Ημέρα (23/12/2022): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Καβάλα

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Καβάλα, με ενδιάμεση στάση για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ στα Καμένα Βούρλα. Στη συνέχεια η Εγνατία οδός θα μας οδηγήσει στον τελικό μας προορισμό την Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα. Χρόνος για τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και προαιρετική βραδινή έξοδος στην όμορφη στολισμένη πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (24/12/2022): Καβάλα – Ξάνθη (Παλιά Πόλη) – Καβάλα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Ξάνθης. Εκεί αφού συναντήσουμε την τοπική ξεναγό μας, θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την Παλιά Πόλη. Η Παλιά Πόλη είναι ένας τόπος μοναδικός και πολύτιμο πολιτιστικό κεφάλαιο για την σημερινή πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Δεν θα υπήρχε, εάν το 1976 δεν ανακηρυσσόταν σε προστατευόμενο οικισμό. Στην Παλιά Πόλη υπάρχουν 1.200 χαρακτηρισμένα διατηρητέα κτίσματα. Το Λαογραφικό Μουσείο, η Δημοτική Πινακοθήκη, το Πολυτεχνείο καθώς και η οικία γέννησης του Μάνου Χατζηδάκη , είναι μερικά από αυτά, που θα επισκεφτούμε. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ ακολουθεί δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (25/12/2022):  Καβάλα – Βαπτιστήριο Αγίας Λυδίας – Οινοποιείο Οινογένεσις – Χριστουγεννιάτικο χωριό – Δράμα

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για το βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας στις όχθες του Ζυγάκτη ποταμού, στο σημείο όπου βαπτίστηκε η πρώτη Ευρωπαία χριστιανή από τον Απόστολο Παύλο. Στον ιερό τόπο της βαπτίσεως της ύψωσε Ναό-Βαπτιστήριο, όπως και στην παρακείμενη όχθη του ποταμού Ζυγάκτη καθιέρωσε υπαίθριο Βαπτιστήριο, όμοιο με εκείνα που σώζονται στις παλαιοχριστιανικές Βασιλικές των Φιλίππων. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Οινοποιείο Οινογένεσις, όπου θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη και θα ξεναγηθούμε στις υπερσύγχρονες  εγκαταστάσεις του. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα καταλήξουμε στην γιορτινή πόλη της Δράμας, όπου στον χώρο του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας όλα μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό, την μαγευτική Ονειρούπολη, ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο! Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, το πολύχρωμο καρουζέλ, το σπίτι και το εργαστήριο του Άη Βασίλη είναι μερικά από τα υπέροχα πράγματα που θα συναντήσουμε! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (26/12/2022): Καβάλα – Αμφίπολη – Λιτόχωρο – Αθήνα (Νέα  Μάκρη)

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο με ενδιάμεση στάση στο Λιοντάρι της Αμφίπολης. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Λιτόχωρο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ. Επιστροφή με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο Lucy Hotel 5* / www.lucyhotel.gr
 • Ημιδιατροφή καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ.
 • Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με μουσική για χορό και διασκέδαση.
 • Ξεναγός για την επίσκεψη στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 4,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο