Αγίου Πνεύματος στη Ζάκυνθο – Τριήμερη Εκδρομή – Γύρος νησιού – 11.06.2022

145,00205,00

Αναχώρηση: Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ στη ΖΑΚΥΝΘΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

“Γύρος Νησιού”

 

1η Ημέρα (11.06.2022): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Λόφος του Στράνη – Μπόχαλη

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Κυλλήνη. Ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου, τη Ζάκυνθο ή αλλιώς Ζάντε. Άφιξη στο νησί και χρόνος ελεύθερος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για τον Λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον εθνικό μας Ύμνο, και επίσκεψη στην Ζωοδόχο Πηγή στου Μπόχαλη, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουμε τον καφέ μας, θαυμάζοντας την πανοραμική θέα της πόλης. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Προαιρετική βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (12.06.2022): Μαχαιράδο – Ιερά Μονή Αναφωνήτριας – Ναυάγιο – Λίμνη Κερίου – Κόλπος Λαγανά

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο του νησιού, ξεκινώντας από το χωριό Μαχαιράδο για να επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Χρόνος για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα, η οποία χρονολογείται από τον 3ο αιώνα και προέρχεται από την Αίγυπτο, χώρα όπου έζησε και μαρτύρησε η Αγία. Στη συνέχεια μέσω των χωριών Κοιλιωμένος, Άγιος Λέοντας, Εξωχώρα, Μαριές άφιξη στην Ιερά Μονή Αναφωνήτριας, όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος. Μετά το προσκύνημα αναχώρηση για τον εντυπωσιακό όρμο Ναυαγίου με τις απόκρημνες ακτές και τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνέχεια της διαδρομής μας η λίμνη Κερίου, όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό και για όσους το επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κρουαζιέρα στις γαλαζοπράσινες πηγές. Επόμενη στάση μας ο κόλπος του Λαγανά που αποτελεί σημαντικό τόπο αναπαραγωγής της θαλάσσιας χελώνας καρέτα καρέτα. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (13.06.2022): Μουσείο Σολωμού & Κάλβου – Άγιος Διονύσιος – Κυλλήνη – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μουσείο Σολωμού & Κάλβου που βρίσκεται στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Στο ισόγειο του κτιρίου στεγάζεται το μοναδικό Μαυσωλείο στην Ελλάδα, το οποίο από τις 17 Ιανουαρίου 1968, φιλοξενεί τα οστά τoυ εθνικού ποιητή της Ελλάδας, Διονυσίου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, πολιούχο του νησιού, με το πυργοειδές Κωδωνοστάσιο. Χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια μεσημεριανό φαγητό στην πόλη της Ζακύνθου. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Κυλλήνη. Επιστροφή με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθος και Ζάκυνθος – Κυλλήνη.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel 4* με πρωινό.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Έμπειρος τοπικός πιστοποιημένος ξεναγός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  captcha
  εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο