7ήμερη Εκδρομή στην Βασίλισσα των Πόλεων – Κωνσταντινούπολη, Πριγκηπονήσια, Κρουαζιέρα στον Βόσπορο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα – 15.11.2022

510,00728,00

Αναχώρηση: Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

“Βόρεια Ελλάδα & Τουρκία”

Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπονήσια

Αλεξανδρούπολη – Καβάλα – Θεσσαλονίκη

 

1η Ημέρα (15/11/2022): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Αλεξανδρούπολη

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ καθ’ οδόν και στη συνέχεια άφιξη στα Καμένα Βούρλα, οπού θα απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη, με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό καθ’οδόν. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (16/11/2022): Αλεξανδρούπολη – Κωνσταντινούπολη – Μονή Βλαχερνών

Αναχώρηση μετά το πρωινό για τους Κήπους / Γέφυρα Έβρου. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια άφιξη στην Βασίλισσα των Πόλεων, στην Κωνσταντινούπολη. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Βλαχερνών και την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα, όπου βρίσκονται και οι Τάφοι των Πατριαρχών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (17.11.2022): Κωνσταντινούπολη – Αγία Σοφία – Υδραγωγείο – Ιππόδρομος (ξενάγηση)

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας και επίσκεψη στο Τοπ Καπί. Στη συνέχεια ξενάγησή στον Ιππόδρομος και στο Υδραγωγείο. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Αγία Σοφία, γνωστή και ως ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας. Η Μεγάλη Εκκλησία από το 537 μέχρι το 1453 λειτουργούσε ως ορθόδοξος καθεδρικός ναός της πόλης, με εξαίρεση την περίοδο 1204–1261, κατά την οποία ήταν ρωμαιοκαθολικός ναός. Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκε σε ισλαμικό τέμενος, ενώ το 1934 μετατράπηκε σε μουσειακό χώρο. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (18.11.2022): Κωνσταντινούπολη – Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) – Αιγυπτιακή Αγορά – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με πάνω απο 4.000 μαγαζιά και θα έχουμε ελεύρο χρόνο για αγορές. Σε κοντινή απόσταση είναι και το Παζάρι Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή Αγορά) που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές της πόλης και είναι το δεύτερο πιο διάσημο στεγασμένο εμπορικό κέντρο. Το απόγευμα αναχώρηση για την μοναδική σε ομορφιά κρουαζιέρα στον Βόσπορο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα Υali (παραθαλάσσιες επαύλεις), τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η Ημέρα (19.11.2022): Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπονήσια

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το λιμάνι, όπου το πλοίο της γραμμής θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπονήσια. Θα επισκεφθούμε τη νήσο Χάλκη, με τη Θεολογική Σχολή και στη συνέχεια τη νήσο Πρίγκηπο, όπου μπορούμε να απολαύσουμε βόλτες με τις άμαξες του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η Ημέρα (20.11.2022): Κωνσταντινούπολη – Πατριαρχείο – Καβάλα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο και μετά θα αναχωρήσουμε για την Καβάλα, με ενδιάμεση στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη στην Καβάλα στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η Ημέρα (21.11.2022): Καβάλα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις για μεσημεριανό φαγητό και καφέ καθ’οδόν. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Ramada Plaza by Wyndham Thraki 5* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη, στο Taksim Gonen Hotel 4* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Καβάλα, στο ξενοδοχείο Lucy Hotel 5* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).
 • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
 • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Πριγκηπονήσια.
 • Πιστοποιημένος ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 4,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, για τα ξενοδοχεία στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα, καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο