7ήμερη Εκδρομή στην Βασίλισσα των Πόλεων – Κωνσταντινούπολη, Πριγκηπονήσια, Κρουαζιέρα στον Βόσπορο, Κομοτηνή, Καβάλα – 11.04.2024

480,00645,00

Αναχώρηση: Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Κατηγορίες: , Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

στην «ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΑΒΑΛΑ

 

1η Ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Kομοτηνή / 11.04.2024

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα, για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για Κομοτηνή, με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό καθοδόν. Άφιξη το απόγευμα στην Κομοτηνή. Χρόνος για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα: Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη – Μονή Βλαχερνών / 12.04.2024

Αναχώρηση μετά το πρωινό για Κήπους / Γέφυρα Έβρου. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια άφιξη στην Βασίλισσα των Πόλεων, την Κωνσταντινούπολη. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Βλαχερνών και την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα, όπου βρίσκονται και οι Τάφοι των Πατριαρχών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Αγία Σοφιά – Υδραγωγείο – Ιππόδρομος / 13.04.2024

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας και επίσκεψη στο Τοπ Καπί. Συνέχεια της ξενάγησής μας ο Ιππόδρομος και το Υδραγωγείο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Αγία Σοφία, γνωστή και ως ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας ή απλά, η Μεγάλη Εκκλησία από το 537 μέχρι το 1453 λειτουργούσε ως ορθόδοξος καθεδρικός ναός της πόλης, με εξαίρεση την περίοδο 1204–1261, κατά την οποία ήταν ρωμαιοκαθολικός ναός. Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκε σε ισλαμικό τέμενος, ενώ το 1934 μετατράπηκε σε μουσειακό χώρο. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) – Αιγυπτιακή Αγορά – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο / 14.04.2024

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4.000 μαγαζιά και θα έχουμε χρόνο για αγορές. Σε κοντινή απόσταση είναι και το Παζάρι Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή Αγορά) που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγορές της πόλης και είναι το δεύτερο πιο διάσημο στεγασμένο εμπορικό. Το απόγευμα αναχώρηση για την μοναδική σε ομορφιά κρουαζιέρα στον Βόσπορο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις), τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

5η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόνησα / 15.04.2024

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το λιμάνι, όπου το πλοίο της γραμμής θα μας μεταφέρει στα Πριγκηπόνησα. Θα επισκεφθούμε τη νήσο Χάλκη, με τη Θεολογική Σχολή και στη συνέχεια τη νήσο Πρίγκηπο, όπου μπορούμε να απολαύσουμε βόλτες με τις άμαξες του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

6η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Πατριαρχείο – Καβάλα / 16.04.2024

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο και μετά θα αναχωρήσουμε για την Καβάλα, με ενδιάμεση στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό. Άφιξη στην Καβάλα στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ ελεύθερο για βόλτα στην όμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

 

7η Ημέρα: Καβάλα – Αθήνα (Νέα Μάκρη) / 17.04.2024

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας για το δρόμο της επιστροφής, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για μεσημεριανό φαγητό και καφέ καθοδόν. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Κομοτηνή, στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο Chris & Eve 4* με πρωινό – www.chris-eve.com
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη, στο κεντρικό Gonen Hotel Taksim 4* με πρωινό – www.gonenhotels.com
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Καβάλα, στο κεντρικό Airotel Galaxy Hotel 4* με πρωινό – airotel.gr
 • Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Πριγκηπόνησα.
 • Πιστοποιημένος ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): Κομοτηνή: 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση / Καβάλα: 7,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  Επιπλέον πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο