4ήμερης εκδρομής στην Ουρανούπολη ΣΤΑΓΕΙΡΑ – ΙΕΡΙΣΣΟΣ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΘΩΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ – ΜΕΤΟΧΙ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥΡΩΤΗΣ – ΤΑΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

245,00295,00

Αναχώρηση: Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

Πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής στην Ουρανούπολη

ΣΤΑΓΕΙΡΑ – ΙΕΡΙΣΣΟΣ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΘΩΣ

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ – ΜΕΤΟΧΙ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥΡΩΤΗΣ – ΤΑΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ

 

1η Ημέρα (27.10.2022): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Ουρανούπολη

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Θα πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες  στάσεις καθοδόν για καφέ και μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια μέσω Σταυρού, Στρατώνι,  Ιερισσούθα φτάσουμε στην Ουρανούπολη και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (28.10.2022): Μετόχι Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου – Στάγειρα – Ιερισσός – Αρναία – Ουρανούπολη

Αναχώρηση μετά το πρωινό για να επισκεφθούμε την μοναδική σε ομορφιά Ιερά Μονή Χιλανδαρίου, μετόχι της Μονής Χιλανδαρίου του Αγίου Όρους. Χρόνος για προσκύνημα και αναχώρηση για Στάγειρα, όπου θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο πάρκο Αριστοτέλη, ένα ιδιαίτερο πάρκο με θέα τον κόλπο της Ιερισσού. Αναχώρηση για την Αρναία, ένα από τα γραφικότερα χωριά της Βόρειας Ορεινής Χαλκιδικής, πρωτεύουσα της επαρχίας Αρναίας. Έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού “Παραδοσιακός Οικισμός” και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Ιερισσού, όπου θα έχουμε χρόνο για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (29.10.2022): Κρουαζιέρα στο Άθως – Αμμουλιανή – Ουρανούπολη – Άγιον Όρος

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας. Επιβίβαση στο πλοίο για να πραγματοποιήσουμε την κρουαζιέρα του Άθους, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε το θαύμα της φύσης και να δούμε μοναδικές παραλίες και άγρια ομορφιά από πράσινο, βουνό, χαράδρες και απότομα βράχια. Επιπλέον, θα παρατηρήσουμε αρκετές Ιερές Μονές (Ιερά Μονή Δοχειαρίου, Ιερά Μονή Ξενοφώντος, Ιερά Μονή Παντελεήμονος, Ιερά Μονή Ξηροποτάμου κ.α.). Επιστροφή στην Ουρανούπολη και αναχώρηση για το νησάκι της Αμμουλιανής, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το Λαογραφικό Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Δείπνοσε πλούσιο μπουφέ. Προαιρετική βραδινή έξοδος στην Ουρανούπολη. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (30.10.2022): Ουρανούπολη – Ιερά Μονή Σουρωτής – Τάφος Αγίου Παϊσίου – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το δρόμο της επιστροφής. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Σουρωτής. Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, του οποίου τα Λείψανα βρίσκονται στο Καθολικό της Μονής. Στη Μονή υπάρχει και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Ουρανούπολη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο ,με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο καθημερινά).
 • Κρουαζιέρα στον Άθω.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τρυπητή – Αμμουλιανή – Τρυπητή.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια. και Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, επιπλέον γεύματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο