4ήμερη Εκδρομή στο Σαντάνσκι – Πετρίτσι, Μέλνικ, Θεσσαλονίκη – Εκδρομή Χαλάρωσης & Αναψυχής – 23.03.2023

0,00335,00

Αναχώρηση: Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ στο ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΜΕΛΝΙΚ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

– Εκδρομή Χαλάρωσης & Αναψυχής –

  

1η Ημέρα (23.03.2023): ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για το Σαντάνσκι της Βουλγαρίας. Μισάωρη ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για καφέ. Συνέχεια της διαδρομής μας ο Προμαχώνας, με ενδιάμεση στάση για μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη και διέλευση των συνόρων κατόπιν ελέγχου διαβατηρίων. Άφιξη στο Σαντάνσκι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (24.03.2023): ΠΕΤΡΙΤΣΙ – ΜΕΛΝΙΚ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το κοντινό χωριό Πετρίτσι. Χρόνος ελεύθερος για τον πρωινό μας καφέ και ψώνια στην πλούσια αγορά. Στη συνέχεια αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Μέλνικ, το οποίο από το 1968 έχει κηρυχθεί “πόλη μουσείο” με τα περίπου 100 σπίτια του, που χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα “εθνική και πολιτιστική κληρονομιά”. Κάθε επισκέπτης οφείλει να γευτεί τα παραδοσιακά φαγητά και το τοπικό κρασί το οποίο φημίζεται στις τοπικές ταβέρνες. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και χρόνος για να απολαύσουμε τα SPA και τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (25.03.2023): ΡΙΛΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για να επισκεφτούμε τη Ρίλα και το φημισμένο Μοναστήρι της. Είναι το μεγαλύτερο μοναστήρι της Βουλγαρίας, του οποίου η αρχιτεκτονική και καλλιτεχνική μεγαλοπρέπεια του αξίζει μια θέση στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς Unesco από το 1983. Δημιουργήθηκε τον 10ο αιώνα και έχει περάσει από διάφορα στάδια ανακατασκευής. Μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε το φρούριο στην αυλή και τον σταυρό του Ραφαήλ, ο οποίος κατασκευαζόταν από τον μοναχό Ραφαήλ για περίπου 12 χρόνια. Χρόνος για επίσκεψη και προσκύνημα. Επιστροφή στο Σαντάνσκι και  ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη, αλλά και για να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου: εσωτερική και εξωτερική πισίνα, θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, γυμναστήριο κ.α. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (26.03.2023): ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)

Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και φαγητό. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να αλλάξει,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Σαντάνσκι, στο ξενοδοχείο Interhotel Sndanski Hotel 4* με πρωινό / www.interhotelsandanski.bg
 • Δωρεάν χρήση εσωτερικής και εξωτερικής πισίνας με μεταλλικό νερό, θερμαινόμενης πισίνας, σάουνας, χαμάμ, γυμναστηρίου κ.α.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Διόδια.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο