4ήμερη Εκδρομή Πάρο & Αντίπαρο – Παροικιά, Νάουσα, Πίσω Λιβάδι, Λεύκες, Κολυμπήθρες – 27.08.2022

265,00370,00

Αναχώρηση: Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

“ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ”

Παροικιά – Νάουσα – Πίσω Λιβάδι – Λεύκες – Κολυμπήθρες

Μουσείο Κυκλαδικής Λαογραφίας – Δάσος πεταλούδων

 

1η Ημέρα (27/08/2022): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Πειραιάς – Πίσω Λιβάδι – Παροικιά

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (07.25) για το όμορφο κυκλαδίτικο νησί, την Πάρο. Άφιξη (11.25) και αναχώρηση για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στο Πίσω Λιβάδι. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Αναχώρηση για βραδινή βόλτα στην Παροικιά. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθούμε στα στενά γραφικά σοκάκια, αλλά και για να προσκυνήσουμε την Παναγία Εκατονταπυλιανή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (28/08/2022): Λεύκες – Κολυμπήθρες – Νάουσα – Παροικιά

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Λεύκες, το οποίο χτίστηκε τον 16ο αιώνα από Κρητικούς και Πελλοπονήσιους πρόσφυγες, αλλά και ντόπιους που κατέφυγαν στα ορεινά για να διαφύγουν τη ληστρική επιδρομή πειρατών στα παράλια. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια αναχώρηση για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στις Κολυμπήθρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Βραδινή έξοδος στη Νάουσα, η οποία φημίζεται για τη νυχτερινή της διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (29/08/2022): Αντίπαρος

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πούντα και επιβίβαση στο Ferry Boat, όπου θα αναχωρήσουμε για την Αντίπαρο. Οι ανοιχτοί δρόμοι αλλά και τα ασβεστωμένα στενά, στολισμένα με βουκαμβίλιες και κόκκινα γεράνια, η ευρύχωρη πλατεία με τον ευκάλυπτο και ο πλακόστρωτος πεζόδρομος, συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα. Μετάβαση στον Άγιο Γεώργιο, όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και  μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στην Πάρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (30/08/2022): Μουσείο Κυκλαδικής Λαογραφίας – Δάσος Πεταλούδων – Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου – Παροικιά – Πειραιάς – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο Κυκλαδικής Λαογραφίας Μπενέτου Σκιαδά «Σκορπιός». Το μουσείο αυτό φιλοξενεί έργα του αυτοδίδακτου λαϊκού καλλιτέχνη Μπενέτου Σκιαδά, ο οποίος έχει δημιουργήσει εκπληκτικές μινιατούρες, με σπουδαιότερες αυτές των καραβιών όλων των ιστορικών περιόδων. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Δάσος με τις Πεταλούδες της Πάρου και την Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου, όπου θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα. Αναχώρηση για το λιμάνι της Παροικιάς, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο (19.15). Άφιξη (23.15) στο λιμάνι του Πειραιά και επιστροφή με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Πειραιάς – Πάρος & Πάρος – Πειραιάς σε οικονομική θέση.
 • Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια Πάρος – Αντίπαρος & Αντίπαρος – Πάρος.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Παροικιά, στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* με πρωινό.
 • Ασφάλεια κάλυψης αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά κ.α.
 • Φιλοδωρήματα σε οδηγούς και ξεναγούς.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  captcha
  εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο