4ήμερη Εκδρομή Πάρο & Αντίπαρο – Παροικιά, Νάουσα, Πίσω Λιβάδι, Λεύκες, Κολυμπήθρες – 28.06.2023

360,00460,00

Αναχώρηση: Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

“ΠΑΡΟΣ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ”

ΠΑΡΟΙΚΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ – ΛΕΥΚΕΣ – ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ

ΔΑΣΟΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ – Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ – ΑΛΥΚΗ

 

1η Ημέρα (28.06.2023): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Πειραιάς – Μάρπησσα – Πίσω Λιβάδι – Αλυκή

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (07.25) για το όμορφο κυκλαδίτικο νησί, την Πάρο. Άφιξη (11.25) και αναχώρηση για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό σε κάποιο από τα γραφικά χωριά. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, στην Αλυκή. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Αναχώρηση για βραδινή βόλτα στο όμορφο Πίσω Λιβάδι, αφού πρώτα περιηγηθούμε στα υπέροχα σοκάκια της Μάρπησσας, ενός από τα πιο όμορφα χωριά του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για την βόλτα μας και βραδινό φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (29.06.2023): Λεύκες – Κολυμπήθρες – Νάουσα – Αλυκή

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Λεύκες, το οποίο χτίστηκε τον 16ο αιώνα από Κρητικούς και Πελλοπονήσιους πρόσφυγες, αλλά και ντόπιους που κατέφυγαν στα ορεινά για να διαφύγουν τη ληστρική επιδρομή πειρατών στα παράλια. Χρόνος για περιήγηση και στη συνέχεια αναχώρηση για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό στις διάσημες  Κολυμπήθρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση. Βραδινή έξοδος στη Νάουσα, η οποία φημίζεται για τη νυχτερινή της διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (30.06.2023): Μουσείο Κυκλαδικής Λαογραφίας – Δάσος Πεταλούδων – Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου – Αντίπαρος – Πάρος

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο Κυκλαδικής Λαογραφίας Μπενέτου Σκιαδά «Σκορπιός», το οποίο φιλοξενεί έργα του αυτοδίδακτου λαϊκού καλλιτέχνη. Δεξιοτέχνης στις κατασκευές, ο Μπενέτος Σκιαδάς έχει δημιουργήσει εκπληκτικές μινιατούρες, με σπουδαιότερες αυτές των καραβιών όλων των ιστορικών περιόδων.! Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Δάσος με τις Πεταλούδες της Πάρου και την Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για την Πούντα και επιβίβαση στο Ferry Boat, για την Αντίπαρο. Οι ανοιχτοί δρόμοι αλλά και τα ασβεστωμένα στενά, στολισμένα με βουκαμβίλιες και κόκκινα γεράνια, η ευρύχωρη πλατεία με τον ευκάλυπτο και ο πλακόστρωτος πεζόδρομος, συνθέτουν μια μαγευτική εικόνα. Το βράδυ επιστροφή στην Πάρο και στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (01.07.2023): Αλυκή – Παροικιά – Πειραιάς – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας. Στάση για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό . Έπειτα άφιξη στην πρωτεύουσα του νησιού, την Παροικιά, όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση, στα γραφικά σοκάκια. Στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να επιστρεφθείτε την Παναγία Εκατονταπυλιανή,  ένα από τα σπουδαιότερα καλοδιατηρημένα παλαιοχριστιανικά μνημεία που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια και μάλιστα το μεγαλύτερο σε μέγεθος. Το απόγευμα θα επιβιβαστούμε στο πλοίο (αναχώρηση 19.15). Άφιξη (23.15) στο λιμάνι του Πειραιά και επιστροφή στη βάση μας με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Πειραιάς – Πάρος & Πάρος – Πειραιάς.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάρος – Αντίπαρος & Αντίπαρος – Πάρος.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Αλυκή, στο ξενοδοχείο Narges Hotel 4* με πρωινό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 3,00€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά κ.α.
 • Φιλοδωρήματα σε οδηγούς και ξεναγούς.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο