3ήμερη Εκδρομή στη Σύρο – 6ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη» – Γύρος νησιού – 29.08.2022

195,00245,00

Αναχώρηση: Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ στη Σύρο

“Γύρος νησιού”

6ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη»

 

1η Ημέρα (29/08/2022): ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί, για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την “Αρχόντισσα του Αιγαίου”, τη Σύρο. Άφιξη στο νησί και αναχώρηση για τον Γαλησσά. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για μπάνιο, φαγητό και ξεκούραση. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Ερμούπολη, την πρωτεύουσα του νησιού με τα υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, δείγματα πολιτισμού και ευημερίας, όπου θα παρακολουθήσουμε κάποιες από τις εκδηλώσεις του Ρεμπέτικου Φεστιβάλ. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (30/08/2022): ΦΟΙΝΙΚΑ – ΝΤΕΛΑΓΡΑΤΣΙΑ – ΜΕΓΑ ΓΙΑΛΟ – ΒΑΡΗ – ΑΖΟΛΙΜΝΟ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το γύρο του νησιού, ξεκινώντας την επίσκεψή μας από το Φοίνικα, φυσικό λιμάνι του νησιού με χρυσή αμμουδιά, την Ντελαγράτσια ή Ποσειδωνία με τις όμορφες επαύλεις και συνεχίζουμε για Μέγα Γιαλό, Βάρη, Αζόλιμνο, με ενδιάμεση στάση για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Αναχώρηση για την Ερμούπολη, όπου θα παρακολουθήσουμε κάποιες από τις εκδηλώσεις του Ρεμπέτικου Φεστιβάλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (31/08/2022): ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΘΗΝΑ (ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ)

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας. Επίσκεψη στην Άνω Σύρο για περιήγηση και αναχώρηση για την Ερμούπολη, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μεσημεριανό φαγητό. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Σημείωση:

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής μας θα έχουμε χρόνο να παρακολουθήσουμε κάποιες από τις εκδηλώσεις του 6ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου, οπότε η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

Λίγες πληροφορίες:

Το Φεστιβάλ Ρεμπέτικου ξεκίνησε το 2016 από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, σε συνεργασία με την Εταιρία Ανάπτυξης και Προόδου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, και καθιερώθηκε ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της Σύρου. Η σχέση της Σύρου με την αστική λαϊκή μουσική, η οποία επικρατεί ως αναπόσπαστο χαρακτηριστικό πολιτιστικό στοιχείο από τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αι. στα μουσικά δρώμενα του νησιού μας και ο σεβασμός και η αναγνώριση στο έργο του μεγάλου Μάρκου Βαμβακάρη, ο οποίος έχει καταστήσει τη ρεμπέτικη μουσική και το νησί γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτέλεσαν το εφαλτήριο για τη δημιουργία του Φεστιβάλ «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη». Το φεστιβάλ περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, διαλέξεις, εκθέσεις, σεμινάρια και εκδηλώσεις για παιδιά, προκειμένου να προβληθεί η συμβολή του Συριανού Μάρκου Βαμβακάρη και της γενέτειράς του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια συμμετεχόντων με τη Blue Star Ferries σε οικονομική θέση (Πειραιάς – Σύρος & Σύρος – Πειραιάς).
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Γαλησσά, στο ξενοδοχείο Francoise Hotel με πρωινό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο