2ήμερη Εκδρομή στο Πολυλίμνιο Μεσσηνίας – Πύλος, Βοϊδοκοιλιά, Μεθώνη, Κυπαρισσία – 04.09.2021

78,00115,00

Αναχώρηση: Σάββατο 04 Σεπτεμβρίου 2021

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΟΛΥΛΙΜΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΥΛΟΣ – ΒΟΪΔΟΚΟΙΛΙΑ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

 

1η Ημέρα (04.09.2021): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Πολυλίμνιο Μεσσηνίας – Πύλος

Αναχώρηση το πρωί με ενδιάμεση στάση καθοδόν. Επόμενη στάση μας ένα «εντυπωσιακό τοπίο», ένας «επίγειος παράδεισος», η «Γαλάζια λίμνη της Μεσσηνίας». Ο λόγος για το Πολυλίμνιο, ένα σύμπλεγμα από λίμνες και καταρράκτες στην καρδιά της Πελοποννήσου, ένα απίστευτα όμορφο τοπίο. Περπατώντας ένα μικρό διαμορφωμένο μονοπάτι για 5-10 λεπτά, περνώντας μέσα από πυκνή βλάστηση και με τη βοήθεια γραφικών ξύλινων γεφυριών, θα βρεθούμε σε έναν κρυφό παράδεισο από μικρές λίμνες και καταρράκτες, περικυκλωμένους από ελαιώνες και αμπέλια. 15 λίμνες με διάφορα περίεργα ονόματα όπως Μαυρολίμνα, Κάδη, Καδούλα, του Τυχερού, του Ιταλού, του Πανάγου, της Σταθούλας, καλά κρυμμένες για πολλά χρόνια, μόλις πρόσφατα έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό και άρχισαν να δέχονται τις επισκέψεις των φίλων της φύσης.Τα μικρά φαράγγια, η πλούσια βλάστηση και οι πανέμορφοι καταρράκτες θα μετατρέψουν μια πεζοπορία 3 χιλιομέτρων σε μια εμπειρία μοναδική και αξέχαστη. Επόμενη στάση στην Πύλο, γραφική πόλη χτισμένη στον όρμο του Ναυαρίνο, γνωστή για την Ναυμαχία που έλαβε μέρος στον κόλπο της το 1827.  Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (05.09.2021): Πύλος – Βοϊδοκοιλιά – Κυπαρισσία (Άνω Πόλη) – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για τη διασημότερη παραλία της Μεσσηνίας και μια από τις ωραιότερες σε όλη την Ελλάδα, τη Βοϊδοκοιλιά. Το όνομα της παραλίας προέρχεται από το Βουφράς, “εκεί που ζουν τα βόδια”. Η αμμουδιά είναι γεμάτη όμορφα κοχύλια και η παραλία είναι όσο απομακρυσμένη χρειάζεται για να παραμένει “αυθεντική”. Είναι μέσα στην προστατευόμενη ζώνη του Natura 2000. Χρόνος για να απολαύσουμε το μπάνιο μας και στη συνέχεια αναχώρηση για την Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, η οποία σε ένα μεγάλο μέρος της έχει ανακηρυχθεί ιστορικός διατηρητέος οικισμός και αρχαιολογικός χώρος. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Μία (1) διανυκτέρευση στην Πύλο, στο Karalis City Hotel 3* με πρωινό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  captcha
  εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο