28η Οκτωβρίου στα Λουτρά Πόζαρ – 4ήμερη Εκδρομή Αριδαία, Έδεσσα, Καϊμάκτσαλάν – 28.10.2021

186,00255,00

Αναχώρηση: Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

“28η Οκτωβρίου στα ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ”

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ΗΜΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

στα ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΑΡΙΔΑΙΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

 

1η Ημέρα (28.102021): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Λουτρά Πόζαρ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα προαιρετική επίσκεψη για μπάνιο στα Λουτρά ή αλλιώς “Κήπος της Εδέμ”, η οποία περιβάλλεται από ένα καταπράσινο δάσος και τη διασχίζει ο Θερμοπόταμος, που πηγάζει από το Καϊμάκτσαλαν. Τα ιαματικά θερμά νερά, με τις ευεργετικές ιδιότητες σε σταθερή θερμοκρασία 37οC αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (29.10.2021): Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Καϊμάκτσαλαν – Λουτρά Πόζαρ

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα Λουτρά (προαιρετικό μπάνιο). Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στο όρος Καϊμάκτσαλαν. Παραδοσιακό χωριό το οποίο χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα σε υψόμετρο 1.240 μέτρα με δείγματα παραδοσιακής μακεδονικής αρχιτεκτονικής που συνδυάζεται απόλυτα με το φυσικό τοπίο της περιοχής. Περιβάλλεται από δάση οξιάς, ενώ πάνω από το χωριό δεσπόζει η κορυφή “Πιπερίτσα” με υψόμετρο 1.998 μέτρα. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό στην περιοχή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για τα Λουτρά (προαιρετικό μπάνιο).  Δείπνο και Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (30.10.2021): Λουτρά Πόζαρ – Καταρράκτες Έδεσσας

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα Λουτρά (προαιρετικό μπάνιο). Στη συνέχεια αναχώρηση για τους Καταρράκτες της Έδεσσας, ένα μαγευτικό τοπίο που πήρε τη σημερινή του μορφή μετά από γεωλογικές αλλαγές, από την παρεμβολή των Γερμανών κατά την περίοδο του 1940 και από την ιδιαίτερη προσοχή του δήμου Εδέσσης στις αρχές του 1950. Χρόνος ελεύθερος για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. αναχώρηση για τα Λουτρά (προαιρετικό μπάνιο). Δείπνο και Διανυκτέρευση.

 

4η Ημέρα (31.10.2021): Λουτρά Πόζαρ – Παλαιός Παντελεήμονας – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα Λουτρά (προαιρετικό μπάνιο). Στη συνέχεια αναχώρηση για τον πανέμορφο Παλαιό Παντελεήμονα που είναι κρεμασμένος στις πλαγιές του Ολύμπου και σε μαγεύει με την πρώτη ματιά. Πέτρινα σπίτια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές, λιθόκτιστα καλντερίμια, η πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, η αναπαλαιωμένη εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα που δεσπόζει στο κέντρο της, αποτελούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και για να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Λουτράκι Αριδαίας, στο ξενοδοχείο Paradosiako Hotel 3* με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο καθημερινά).
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  captcha
  εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο