28η Οκτωβρίου στα Λουτρά Πόζαρ – 3ήμερη Εκδρομή Όρμα, Πλαγιάρι, Έδεσσα, Πάρκο Πηγών Αραβησσού, Μουσείο Ωκεανός – 28.10.2022

155,00225,00

Αναχώρηση: Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

“28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στα ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΟΡΜΑ – ΠΛΑΓΙΑΡΙ – ΕΔΕΣΣΑ

ΠΗΓΕΣ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΩΚΕΑΝΟΣ

 

1η Ημέρα (28/10/22): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Λουτρά Πόζαρ – Όρμα – Λουτρά Πόζαρ

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί για τα Λουτρά Πόζαρ που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Πραγματοποιώντας τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Θα υπάρξει χρόνος για απογευματινό μπάνιο στα Λουτρά. Αναχώρηση για δείπνο σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα στην Όρμα, το γραφικό και φιλόξενο χωριό που είναι χτισμένο στους πρόποδες του όρους Βόρας Καϊμακτσαλάν. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (29/10/22): Λουτρά Πόζαρ – Πάρκο Πηγών Αραβησσού – Μουσείο Ωκεανός – Πλαγιάρι – Λουτρά Πόζαρ

Μετά το πρωινό θα έχουμε χρόνο για μπάνιο στα Λουτρά. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το Πάρκο Πηγών Αραβησσού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και περιήγηση. Στο χώρο ανάβλυσής λειτουργεί αντλιοστάσιο, το οποίο τροφοδοτεί με πόσιμο νερό την πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι 11 γεωτρήσεις παροχετεύουν 4.700 κυβικά μέτρα νερού την ώρα. Το νερό συγκεντρώνεται σε τρία φρεάτια στράγγισης και στη συνέχεια οδηγείται στο φρεάτιο υδροληψίας. Από εκεί μέσω αγωγού μεταφέρεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Αναχώρηση για το Μουσείο Ωκεανός που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να δουν από κοντά εξωτικά είδη όπως αρθρόποδα, αχινούς και αστερίες απ’ όλους τους ωκεανούς του κόσμου καθώς επίσης και να θαυμάσουν την ποικίλη και εντυπωσιακή συλλογή κοχυλιών. Ακόμη, οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία, μέσω μιας λεπτομερούς ξενάγησης, όχι μόνο να συγκεντρώσουν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη θαλάσσια ζωή, αλλά και να αποκομίσουν βιωματικές εμπειρίες. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στο χωριό Πλαγιάρι για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος για ξεκούραση και απογευματινό μπάνιο στα Λουτρά. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας, με ορχήστρα μουσικής για γλέντι και χορό. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (30/10/22): Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Μετά το πρωινό μας θα υπάρχει χρόνος για μπάνιο στα Λουτρά και μετά θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Έδεσσας με τους μεγαλύτερους καταρράκτες των Βαλκανίων, δικαιώνοντας την πρότερη ονομασία της σαν «Πόλη των νερών». Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μεσημεριανό φαγητό και περιήγηση. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στα Λουτρά Πόζαρ, στο Ξενοδοχείο 4 Εποχές με πρωινό.
 • Δύο (2) δείπνα σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα (τα ποτά δεν περιλαμβάνονται).
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 1,50€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

    

  Επιπρόσθετες Πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο