25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – 3ήμερη Εκδρομή Πήλιο, Βόλο, Πορταριά, Μηλιές, Βυζίτσα, Πινακάτες, Μακρυνίτσα – 23.03.2024

200,00320,00

Αναχώρηση: Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Διαθέσιμες επιλογές:

Περιγραφή

“25η Μαρτίου 2024”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΗΜΕΡΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Βόλος – Πήλιο – Μηλιές – Βυζίτσα

Πινακάτες – Πορταριά – Μακρυνίτσα

 

1η Ημέρα (23.03.2024): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Πορταριά – Μακρυνίτσα – Βόλος

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ. Επόμενος σταθμός μας η γραφική Πορταριά, με τα πετρόχτιστα αρχοντικά, την πλακόστρωτη πλατεία με τα εντυπωσιακά πλατάνια καθώς και τα γραφικά μαγαζιά με τα παραδοσιακά γλυκά. Χρόνος για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό στην όμορφη Μακρυνίτσα, ένα από τα πιο τουριστικά ορεινά χωριά της Ελλάδας, το οποίο φημίζεται για το παραδοσιακό της χρώμα, την ιδιαίτερη πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του και για την εξαιρετική θέα που διαθέτει προς τον Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στον Βόλο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για βραδινή έξοδο. Διανυκτέρευση.

 

2η Ημέρα (24.03.2024): Βόλος – Μηλιές – Βυζίτσα – Πινακάτες – Βόλος

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό μας για το χωριό Μηλιές, παλιό κεφαλοχώρι με μακρά ιστορία, με την ονομαστή Σχολή των Μηλεών να αποτελεί κέντρο του απελευθερωτικού αγώνα του 1821 και πνευματική εστία της εποχής. Χαρακτηριστικό του οικισμού είναι η αυθεντική πηλιορείτικη αρχιτεκτονική με πυργόσπιτα και αρχοντικά. Επόμενη επίσκεψή μας η αρχοντική Βυζίτσα, χωριό  χτισμένο σε υψόμετρο 540 μέτρων στις νότιες πλαγίες του Πηλίου, με θέα στον Παγασητικό κόλπο. Επίσης έχει θεωρηθεί ως ένα ζωντανό υπαίθριο μουσείο παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής. Χρόνος ελεύθερος για να θαυμάσουμε την πανέμορφη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, τα γραφικά καλντερίμια και τα αρχοντικά του χωριού. Αναχώρηση για τις Πινακάτες, ένα ακόμη όμορφο και γραφικό χωριό με πέτρινα αρχοντικά και μια μεγάλη πλατεία με έναν υπεραιωνόβιο πλάτανο, τη βασιλική του Αγίου Δημητρίου και τη μαρμάρινη νεοκλασική κρήνη με τις λεοντοκεφαλές. Εκεί θα παραμείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για βραδινή έξοδο. Διανυκτέρευση.

 

3η Ημέρα (25.03.2024): Βόλος – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό μας. Χρόνος ελεύθερος μέσα στην πόλη του Βόλου για να παρακολουθήσουμε την παρέλαση, αλλά και για το μεσημεριανό μας φαγητό στα φημισμένα τσιπουράδικα. Αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής πραγματοποιώντας τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

 

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί,

με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

Περιλαμβάνονται:
 • Η μεταφορά των συμμετεχόντων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Βόλο, στο ξενοδοχείο Valis Resorst 5* με πρωινό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
 • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
 • Διόδια.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης) ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
 • Είσοδοι στα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Επιλέξτε σκοπό επικοινωνίας

  Επιπλέον πληροφορίες

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

  Family Room, Τρίκλινο, Δίκλινο, Μονόκλινο