Η Περιηγητική Ένωσις Χαλανδρίου είναι Σωματείο που έχει ιδρυθεί το 1956 και λειτουργεί συνεχώς με σκοπό την ανάπτυξη, τόνωση και διάδοση του φυσιολατρικού και οικολογικού πνεύματος, καθώς και την μόρφωση και ψυχαγωγία των Mελών του.
Για την επίτευξη των Σκοπών του διενεργεί 10-12 μονοήμερες και πολυήμερες Εκδρομές κάθε χρόνο σε περιοχές ιδιαιτέρου κάλλους, στην Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό, οι οποίες όμως επιλέγονται έτσι, ώστε να συνδυάζουν και Πολιτιστικό και Ιστορικό ενδιαφέρον.
Λόγω αυτής της δραστηριότητας, η συνεργασία με ιδιαιτέρως αξιόπιστο Ταξιδιωτικό Γραφείο είναι απολύτως αναγκαία.
Την τελευταία εξαετία το Σωματείο μας συνεργάζεται με το Γραφείο Timothy’s Family Travel για τους εξής λόγους:

  1. Τα οχήματα είναι άνετα και οι οδηγοί διακρίνονται για τον επαγγελματισμό  την πείρα τους, την προθυμία εξυπηρετήσεως, αλλά και τους ευγενείς τρόπους συμπεριφοράς.
  2. Η  άριστη γνώση τους της τοπογραφίας της Ελλάδος έχει ως αποτέλεσμα η επιλογή των οδών προσπελάσεως του εκάστοτε προορισμού να είναι εξαίρετη, τόσον εξ επόψεως ασφαλείας, όσον και εξ επόψεως ενδιαφέροντος του ταξιδίου, ωραίων τοπίων, των ενδιαμέσων τόπων σταθμεύσεως, ως και της επιλογής των καλλιτέρων Ξενοδοχείων.
  3. Η συνεργασία μας με τους υπευθύνους του Γραφείου κατά την κατάρτιση του εκάστοτε νέου εκδρομικού προγράμματος είναι επωφελέστατη, διότι οι υποδείξεις τους μας βοηθούν να επιλέξουμε τους κατάλληλους προορισμούς –ανάλογα με την εποχή, τις καιρικές συνθήκες και τα ενδιαφέροντα της περιοχής, όπως τοπικές εορτές, κλπ.
  4. Τέλος, οι τιμές των υπηρεσιών, σε συνδυασμό προς τις προσφερόμενες διευκολύνσεις, είναι απολύτως λογικές.

Χαλάνδρι, 10 Φεβρουαρίου 2015
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Κωνσταντίνος  Μπιζάνος
Επίτιμος Δικηγόρος – Συγγραφέας

Κωνσταντίνος  ΜπιζάνοςΕπίτιμος Δικηγόρος – Συγγραφέας

Εκ μέρους των μαθητών, των καθηγητών και του προσωπικού του Κολεγίου μας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες για την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών του ταξιδιωτικού πρακτορείου “Dreams Give Wings Travel”.

Η συνεργασία του Κολεγίου μας με το πρακτορείο σας ξεκίνησε πριν περίπου 1 χρόνο και μαζί σας κάναμε αρκετές εκδρομές και μετακινήσεις. Μέσα απ’ αυτή την συνεργασία μας είδαμε την αγάπη σας γι’ αυτό που κάνετε με άρτιο επαγγελματισμό, συνέπεια και χαμόγελο.

Τέλος, θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους σας τα θερμά μας συγχαρητήρια, γιατί αντιμετωπίζετε τον τουρισμό και τους πελάτες σας με πολύ ουσιαστικό τρόπο, γεγονός που είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλους εμάς τους εν δυνάμει ταξιδευτές αλλά και για τον Ελληνικό Τουρισμό εν γένει.

16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Διευθυντής

Αργύρης Πέτρου

Ελληνικό Βιβλικό Κολέγιο

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Earthdancers – Χορευτές του Κόσμου» δραστηριοποιείται στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και συνεργάζεται από το έτος 2012 με την εταιρεία Timothy’s Family «Dreams Give Wings», η οποία εδρεύει στη Νέα Μάκρη Δήμου Μαραθώνα.

Η εταιρεία Timothy’s Family «Dreams Give Wings», αναλαμβάνει κατά τη διεξαγωγή των Διεθνών Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής, τις μετακινήσεις τριακοσίων (300) χορευτών και μουσικών από δέκα (10) διαφορετικές χώρες όλου του κόσμου. Σε ένα πολυσύνθετο πρόγραμμα καθημερινών μετακινήσεων με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, η εν λόγω εταιρεία έχει δείξει επαγγελματισμό, συνέπεια, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία.

Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό και τα υπερσύγχρονα πούλμαν, συμβάλλουν στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Πέραν των συμβατικών της υποχρεώσεων, καλύπτει ταχύτατα οποιεσδήποτε έκτακτες ανάγκες προκύπτουν.

Για τους ανωτέρω λόγους, συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία Timothy’s Family «Dreams Give Wings» σε κάθε ενδιαφερόμενο και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Earthdancers – Χορευτές του ΚόσμουΑστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Θέλω να συγχαρώ δημόσια το γραφείο γενικού τουρισμού “Timothy’s Travel” με το οποίο συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια.

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο που προΐσταμαι, μαζί με τους συνεργάτες του Διοικητικού Συμβουλίου, φροντίζουμε πάντα την ασφαλή μετακίνηση των μελών μας στις εξορμήσεις που πραγματοποιούμε.

Από την αρχή αυτής τη συνεργασίας, μας προκάλεσε εντύπωση η άψογη συντήρηση των πούλμαν, η εξωτερική και εσωτερική τους καθαριότητα καθώς και η εμπειρία των οδηγών που μας έκανε και μας κάνει να αισθανόμαστε μεγάλη ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Η συνεχής ενημέρωση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας εμπλουτισμένη με πληροφορίες γεωγραφικού, ιστορικού αλλά και θρησκευτικού περιεχομένου από τους οδηγούς, δείχνει επίπεδο μόρφωσης αλλά και πολιτισμού.

Τους ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά και για το γεγονός ότι ποτέ δεν μας χαλάνε χατίρι σε ότι αφορά τα δρομολόγια, παρεκκλίσεις, στάσεις, όπως και για τα δώρα που πάντα μας προσφέρουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα μέλη μας, σε κάθε εκδρομή που προγραμματίζουμε, πρώτα από όλα ρωτούν αν θα πραγματοποιηθεί με το συγκεκριμένο γραφείο και με οδηγούς που γνωρίζουν τα μικρά τους ονόματα.

Σαν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαγιωτών και Φίλων, καθώς και οι συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζουμε την ευχή, αυτή η αγαστή συνεργασία να συνεχιστεί απρόσκοπτα για χρόνια.

Φιλικά,

Σταμάτης Ηλιάδης

Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαγιωτών & Φίλων

Είναι πολλές οι φορές στο παρελθόν που έχω ταξιδέψει με το δικό σας ταξιδιωτικό πρακτορείο. Έχουμε συνεργαστεί μαζί σε μικρές η μεγάλες εκδρομές και εξόδους. Είκοσι πέντε χρόνια καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Ραφήνας, οι εκδρομές του σχολείου, οι επισκέψεις σε μουσεία, η παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων ήταν πάντα και δική σας υπόθεση.

Μικρό παιδί ακόμη εσύ, έβλεπα τους γονείς σου να σε παίρνουν μαζί τους σε ταξίδια. Νέος οδηγός εσύ, έβλεπα τον πατέρα σου να είναι δίπλα σου στο τιμόνι, να σε συμβουλεύει και να σε καθοδηγεί. Και τώρα έχεις εσύ μαζί με τον αδελφό σου στα χέρια σου το τιμόνι , το πρακτορείο και τη διοργάνωση εκδρομών.
Είχαμε την τύχη και τη χαρά να οργανώσουμε μαζί πρόσφατα, τη δεύτερη βδομάδα του Πάσχα, μια επταήμερη εκδρομή του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας στη Βενετία, Τεργέστη, Λουμπλιάνα και λίμνη Μπλεντ. Ήταν στο πούλμαν η χορευτική ομάδα του Λυκείου, 20 νέα παιδιά, οι 2 δάσκαλοι χορού και 26 συνοδοί. Γι’ αυτό το ταξίδι θέλω να σε συγχαρώ και σ’ ευχαριστήσω.

Σ’ αυτό το ταξίδι γνωρίσαμε την οργάνωση, τη συνέπεια και την ποιότητα του ταξιδιού που προσφέρει το γραφείο σας. Γνωρίσαμε ακόμη, πέρα από την πείρα και την άριστη οδήγηση, τη δική σου προσαρμοστικότητα, την ταύτιση με τους εκδρομείς, την υπομονή και ψυχραιμία σου, τις ταξιδιωτικές σου γνώσεις, την ικανότητά σου να διεκδικείς δικαιώματα και να δίνεις λύσεις σε προβλήματα που συχνά παρουσιάζονται στα ταξίδια.
Σ’ ευχαριστούμε που ήσουνα μαζί μας! Βοήθησες να τα έχουμε όλα στο ταξίδι μας! Επικοινωνία, γνώση, κέφι, χαρά, ασφάλεια και σιγουριά.

Με εκτίμηση,

Χριστίνα Παναγιώτου

Καθηγήτρια φιλόλογος-Ιστορικός, Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας.

Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας

Αγαπητοί κύριοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι οι Πελάτες μας που ταξίδεψαν μαζί σας γύρισαν πίσω με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Εταιρεία σας και κατενθουσιασμένοι από την αντιμετώπιση που έτυχαν.

Μιλάνε με τα κολακευτικότερα λόγια για την εξυπηρέτηση, την ευγένεια και την υπευθυνότητα που υπέδειξε το προσωπικό σας καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού τους. Οι χώροι διαμονής, οι εκδρομές και οι ξεναγήσεις καθώς και το φαγητό ήταν άψογα.

Σας συγχαίρουμε θερμά για την αμέριστη φιλοξενία που προσφέρετε αλλά πάνω απ’ όλα για τον επαγγελματισμό σας. Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους ενδιαφερόμενους καθώς είμαστε σίγουροι ότι μαζί σας θα περάσουν αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Με εκτίμηση,

Αγγελική Χρίστου

MODESTA TRADING CO LTD

To Whom It May Concern,

Liberty University has had the privilege of working with Timothy’s Travel for two of our 2015 summer Study Tours to Greece. We sent over 50 students to Athens, Greece in July 2015 and we were pleasantly surprised by the hospitality of Timothy’s Travel and their willingness to go to great lengths to help take care of all of the logistical details needed when sending large groups of students overseas.

They also planned several day excursions to local islands that the students and professors loved. They were affordably prices and very well run. I would recommend using Timothy’s Travel to other groups and universities. It can be difficult planning large Study Tours overseas when there is not a university presence in the area. We wanted to find a company that we trusted both with our students and the logistics of travel. We found that and more in this company.

They were very easy to communicate with from USA, and made themselves available whenever needed. We plan to work with them again for any trips to Greece in the future.

Thank you, Timothy’s Travel!

 

Audrey G. Hammond

Coordinator of Academic Operations Office of the Vice Provost for Academic Operations

(434) 592-4204

Liberty University

Liberty University Abroad

To Whom It May Concern:

We have some very special friends in Greece:  The Timothy’s Family!

I was the director of the Harding University in Greece (semester abroad) program for the past five years. During that time we traveled widely and learned quite a lot about excursions.

I can say, without a doubt, that Timothy’s Family is among the very best top-notch travel companies in Greece. They took care of all of our travel needs in Greece with quality service. They are courteous, efficient, understanding and friendly.

But the prime quality was their attention to safe travel. I never doubted that their drivers would be first-class and smooth in technique. Sitting in the “administrator” seat, I took special note of their driving methods and abilities.

Our special contacts were mostly family – Giorgios, Nikos and Giannis. We also were driven by other special friends like Christos. In every situation we were treated in a very special, caring way.

I’ve since taken a new stateside role as the Dean of the Honors College at Harding. But I know that any future visits I have will be with our good trustworthy and loyal friends at Timothy’s Family.

Σας Ευχαριστώ πάρα πολύ, Timothy’s Family!

Michael James, PhD

Dean

Harding University

On behalf of students, teachers and staff of our College, we would like to express our deep thanks for the excellent provision of services of the travel agency Dreams Give Wings Travel “Timothy’s Family”.

The cooperation of our College with your agency started about one year ago and we had several trips with you. Throughthese we were able to understand how much you love your job; always working with professionalism, consistency and a smile.

Finally, we would like to express our warmest congratulations, because you take tourism and your customers very seriously, which is very encouraging for all of us who are or will become travellers, but also for Greek tourism in general.

Director

Argyris Petrou

Greek Bible College

To whom it may concern,
By the présent document, Iwant to confirm that we hâve, as a School, hired : “Dreams Give Wings Travel IKE”, for our Trip in Greece inJune 2016. We are travelling in new destinations everyyear with our students since 2008. : “Dreams Give Wings Travel IKE” was so far the best company we hired among the years. They were really flexible, adjusting really well with our demands and also were just excellent to help us discover the area we travelled in. We were really feeling part of the family. Also, during the 9 days they were responsible of our tour, we had no delay, no unfortunate change of schedule and really no stress!

Iwould recommend that company to everybody and Iwill assuredly use their services again for another trip in Greece.
For any further information or détail, please feel free to e-mail me at: spelletier@vanguardquebec.qc.ca

 

Teacher and school trip responsible

Stéphane Pelletier

Vanguard Ecole | School